UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Ermenistan Türkiye İddaa Tahmini 25.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubu ilk maçında Ermenistan evinde, Türkiye’yi konuk edecek. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Ermenistan ve Türkiye arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Ermenistan kazanır 8.20, beraberlik 4.55, Türkiye kazanır ise 1.46 olarak açıklanmış.

Ermenistan’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Ermenistan, UEFA Uluslar Ligi’nde oldukça vasat bir performans göstermişti. Grubun ilk maçında kazanmayı başardılar ama bu galibiyetin ardından üst üste oynadıkları 5 maçı da kaybettiler. EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubunda mücadele edecek olan Ermenistan, Estonya ile beraber grubun en zayıf takımı olarak gösteriliyor. Grubun ilk maçında konuk edecekleri Türkiye karşısında da işleri zor olacak. Maç öncesinde Ermenistan’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Türkiye Favori Taraf

Milliler, uzun bir aranın ardından EURO 2024 Avrupa Elemeleri ile sahne alıyor. Uluslar Ligi’nde grubunu lider tamamlayan Stefan Kuntz’un öğrencileri şimdi ise EURO 2024’e katılma hesapları yapacak. D Grubu ilk maçında Ermenistan ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Grupta ise diğer rakiplerin Hırvatistan, Estonya ve Galler olduğunu belirtelim. Türkiye’nin Hırvatistan ile grup liderliği savaşı vermesi bekleniyor. Maçın favorisi olarak gösterilen Türkiye’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Ermenistan – Türkiye Maç Bilgileri

Ermenistan – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vazgen Sargsyan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ermenistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Ermenistan’ın muhtemel kadrosu: David Yurchenko, Andre Calisir, Varazdat Haroyan, Hrayr Mkoyan, Jordy Monroy, Hovhannes Hambardzumyan, Artak Grigoryan, Khoren Bairamyan, Eduard Spertsyan, Lucas Zelarrayan, Tigran Barseghyan

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Ermenistan, EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubu ilk maçında Türkiye’yi konuk edecek. Grubun favoriler arasında gösterilen rakiplerine karşı işleri bir hayli zor. Kadro kalitesi olarak da rakibinin çok gerisinde olan bir Ermenistan var. Uluslar Ligi’nde vasat bir performans göstererek grubu son sırada tamamlamışlardı. Türkiye ise yeni bir sayfa açıyor. Dünya Kupası’na katılma umutları play off yarı final maçında Portekiz karşısında sona ermişti. EURO 2024’e katılmak isteyen Türkiye’nin grup aşamasına iyi bir başlangıç yapması şart. Türkiye, ilk maçta Ermenistan’a konuk olacak ve maçın net favorisi. Kuntz’un ekibinden net bir galibiyet bekliyorum. Türkiye 3 puana yakın.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, geriye düştüğü maçtan 3 puan almayı başardı. Ermenistan deplasmanında 2-1 kazanarak önemli bir galibiyet aldılar.