sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 24.03.2023

24 Mart Cuma akşamı, EURO 2024 Elemeleri B ve E Grubu kapsamında oynanacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Fransa – Hollanda: KGVAR, 1.68 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; S Sport ve S Sport Plus ekranlarından 24 Mart Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak olan EURO 2024 Elemeleri B Grubu ilk hafta mücadelesinde, Fransa ile Hollanda karşı karşıya gelecek. EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nda mücadele edecek olan Fransa, Hollanda, Yunanistan, Cebelitarık ve İrlanda Cumhuriyeti karşısında, grup liderliğinin favorisi. 2018 Dünya Kupası’nda şampiyonluk kupasını Didier Deschamps önderliğinde müzesine götürmeyi başaran Fransa, 2022 Dünya Kupası’nda ise şampiyonluğu finalde kaybetti. Arjantin karşısında 2-0 geriden gelerek normal sürede 2-2’lik eşitliği yakalayan ev sahibi, uzatmalarda ise 3-2 geriden geldi ve tekrar skoru eşitlemeyi başardı. Mbappe 3 golle final maçına damga vuran isim olurken, seri penaltılarla üst üste 2. şampiyonluğun kapısından döndüler. Avrupa Şampiyonası’nda tam 23 senedir şampiyonluk hasreti yaşayan Fransa, kaçan Dünya Kupası’nın ardından, rotasını Avrupa Şampiyonası’na çevirdi. Grupta ilk sınavını en zorlu rakibi Hollanda karşısında verecek olan Horozlar, ilk maçı kazanarak, liderlik yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Konuk ekip Hollanda ise 2022 Dünya Kupası’nın Çeyrek Finalistleri arasında yer alıyor. Louis van Gaal göreve geldikten sonra, rüştünü ispatladıklarını söyleyebiliriz. Yeni hocasıyla elemeleri geçmeyi başaran Portakallar, 2022 Dünya Kupası A Grubu’ndan ise lider çıkmayı başardı. Son 16 eşleşmesinde ABD engelini zorlanmadan geçen Hollanda, finalde şampiyonluk kupasını kaldıran Arjantin karşısında mağlubiyetten kurtulamadı. Normal süresi ve uzatmaları 2-2’lik beraberlikle sona eren eşleşmeden, seri penaltılar sonucunda mağlup oldular. İyi bir turnuva geçiren Hollanda, bu kez 1988 yılından beri şampiyonluk yaşayamadığı Avrupa Şampiyonası’nda, şampiyonluk istiyor. van Gaal hamlesi etkilerini kısa sürede gösterirken, konuk ekibi mağlup etmek kolay değil. Bir tarafta 2022 Dünya Kupası finalisti Fransa, diğer tarafta ise Çeyrek Finalisti Hollanda var. İki takımda Dünya Kupası serüveninde iyi performanslarıyla dikkat çekti. Tarafların EURO 2024 Eleme serüvenine golle başlangıç yapacağını ve liderlik yarışının kaderini belirleyecek zorlu mücadelede, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Çekya – Polonya: MS 2, 2.59 (iddaa) – 3.15 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 24 Mart Cuma akşamı yer alan EURO 2024 Elemeleri E Grubu ilk hafta mücadelesinde, Çekya ile Polonya kozlarını paylaşacak. Karşılaşma Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. EURO 2024 Elemeleri E Grubu’nda mücadele edecek olan Çekya, Polonya, Arnavutluk, Moldova ve Faroe Adaları karşısında liderlik bileti arayacak. Jaroslav Silhavy ve öğrencileri, bu hafta liderlik yolundaki en zorlu rakibi Polonya’yı sahasında konuk edecek. İlk maçta iç saha avantajını kullanarak, kazanmak istiyorlar. 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaramayan ev sahibi, Avrupa Elemeleri E Grubu’nda 3.’liği 1 puanla kaçırırken, Play Off hakkı elde etti. Play Off maçında ise İsveç karşısında mağlup oldular ve 2022 Dünya Kupası’na gidemediler. Alınan kötü sonuçlara rağmen, teknik adam Jaroslav Silhavy ile yola devam ediyorlar. EURO 2020 serüveninde ise Son 16 bileti almayı başaran Çekya, bir kez daha başarıyı Avrupa Şampiyonası’nda arayacak. Polonya cephesinde göreve Fernando Santos getirildi. 2022 Dünya Kupası Son 16 Turu’nda boy göstermeyi başaran konuk ekip, yeni hocasıyla daha fazlasını istiyor. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu’nu lider İngiltere’nin ardından 2. sırada bitiren Polonya, Play Off eşleşmesinde ise İsveç engelini geçmeyi başardı. Son 16 Turu’nda ise Franasa engeline takıldılar. İyi bir turnuva geçiren Polonya, EURO 2024 Elemeleri öncesinde Santos hamlesiyle dikkat çekti. EURO 2020’de etkisi kalan ve gruplardan ileriye gitmeyi başaramayan konuk ekip, bu yolda yeni teknik adamına güveniyor. Çekya deplasmanına çıkacak olan Polonya, deplasmanda kazanarak, grup liderliği için avantajlı konuma geçmek istiyor. 2022 Dünya Kupası’nda Son 16 mücadelesi vermeyi başaran Polonya, iyi bir turnuva performansı sergiledi. Dünya Kupası dönüşünde göreve Fernando Santos’u getiren Polonya, yeni hocasıyla Çekya deplasmanından galip çıkmayı başaracaktır.

Moldova – Faroe Adaları: KGVAR, 1.90 (iddaa) – 2.10 (Bets10) ; Moldova ile Faroe Adaları, EURO 2024 Elemeleri E Grubu ilk hafta mücadelesinde, 24 Mart Cuma akşamı karşı karşıya gelecek. Zimbru Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Moldova sahasında Faroe Adaları’nı konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri E Grubu ilk hafta mücadelesinde iç saha avantajına sahip olan Moldova, daha önce 2 kez karşı karşıya geldiği ve maç kazanamadı rakibi karşısında 3 puan arayacak. 2021 yılında Faroe Adaları karşısında 1-1’lik beraberlik ve 2-1’lik deplasman mağlubiyetlerinden kurtulmayı başaramayan ev sahibi, bu kez bir ilki başarmak istiyor. 2022 Dünya Kupası hayallerine veda ettikten sonra göreve Serghei Cleşcenco’yu getiren Moldova, yeni hocasıyla zorlu bir sınav verecek. 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri F Grubu’nda maç kazanamayan ve 1 beraberlik, 9 mağlubiyete imza atan Moldova, son yıllardaki performans grafiğiyle güven vermekten uzak kaldı. Faroe Adaları, EURO 2024 Elemeleri E Grubu’na galibiyetle başlamak istiyor. Konuk ekip daha önce 2 kez karşı karşıya geldiği ve maç kaybetmediği Moldova’ya, deplasmanda konuk olacak. 2021 yılında rakibini iç sahada mağlup eden Moldova, deplasmandan ise beraberlikle döndü. EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında 20 maça çıkan konuk ekip, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 17 mağlubiyete imza attı. Konuk ekibin E Grubu’nun zayıf halkaları arasında yer aldığını söyleyebiliriz. Ancak Moldova’nın aksine, iki kulvarda birden galibiyete daha yakın bir performans sergiliyorlar. Faroe Adaları bu hafta deplasmanda 3 puan arayacak. Kalesini gole kapatmak ve maç kazanmakta zorlanan Moldova ve Faroe Adaları, karşı karşıya gelecek. Daha önce 2 kez karşılaşan taraflar, 2 maçta da skor üretmeyi başardı. Moldo ve Faroe Adaları bir kez daha skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 8.26

Bets10 Bahis Oranı: 66.15