UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hırvatistan Galler Bahis Tahmini 25.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubu heyecanı sürüyor. Galler deplasmanda, Hırvatistan karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 22.45’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Hırvatistan ile Galler takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Hırvatistan galibiyetine 1.62, beraberlik tercihine 4.10, Galler galibiyetine ise 6.10 verildiğini görüyoruz.

Hırvatistan Galibiyetle Başlamak İstiyor

Hırvatistan, 2022 Dünya Kupası’nın dikkat çeken takımlarından biriydi. Üçüncülük maçında Fas’ı 2-1 mağlup eden Zlatko Dalic’in ekibi turnuvayı 3. olarak tamamlamıştı. Yarı finalde ise Arjantin’e direnemediler. EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubunda boy gösterecek olan Hırvatistan, grubun favorisi. Grubun ilk maçında Galler ile karşı karşıya gelecekler. Öte yandan Hırvatistan’ın gruptaki diğer rakiplerinin ise Estonya, Ermenistan ve Türkiye olduğunu belirtelim.

Galler Sürpriz Arıyor

Galler adına 2022 Dünya Kupası pek parlak geçmemişti. Robert Page’in öğrencileri grupta oynadığı 3 maçta sadece 1 puan toplayabildi ve gruptan çıkamadı. Dünya Kupası’na erken veda eden Galler, EURO 2024 Avrupa Eleme grubunda yeni bir sayfa açıyor. Grubun ilk maçında Hırvatistan ile karşı karşıya gelecekler. Galler’in kolay bir gruba düşmediğini de belirtmek gerekiyor. Hırvatistan ve Türkiye gibi güçlü takımların yer aldığı gruptan çıkmaları da pek kolay gözükmüyor.

Hırvatistan – Galler Maç Bilgileri

Hırvatistan – Galler Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 22.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Dejan Lovren, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Ivan Perisic, Andrej Kramaric

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Ethan Ampadu, Neco Williams, Harry Wilson, Aaron Ramsey, Connor Roberts, Daniel James, Gareth Bale

İddaa Tahmini

Hırvatistan, EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubunun favorisi olarak gösteriliyor. Dünya Kupası’nda iyi bir performans gösteren Hırvatlar, turnuvayı 3. Olarak tamamlamıştı. Yarı finalde Arjantin’e kaybederek final şansını kaçırdılar. Galler ise 2022 Dünya Kupası’nda vasat bir performans gösterdi. Grupta oynadıkları 3 maçta sadece 1 puan alabildiler ve erken bir veda yaşadılar. Uluslar Ligi’nde de kötü sonuçlar alan Galler’in EURO 2024 Elemelerinde nasıl bir başlangıç yapacağı merak konusu. Hırvatistan, maçın favorisi. Modric önderliğinde Galler’i mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 2.41

intobet Oranı: H1, Oran 2.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hırvatistan grubun ilk maçında puan kaybı yaşadı. Uzatma dakikalarında yedikleri golle Galler ile 1-1 berabere kaldılar.