UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İngiltere Ukrayna İddaa Tahmini 26.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeleri C Grubu 2. Maçında, İngiltere ile Ukrayna karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da start alacak mücadele S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

İngiltere ve Ukrayna arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. İngiltere kazanır 1.29, beraberlik 5.60, Ukrayna kazanır ise 13.50 olarak açıklanmış.

İngiltere İlk Maçını Kazandı

İngiltere, grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği İtalya karşısında önemli bir galibiyet aldı. İlk yarıda Declan Rice ve Harry Kane’in attığı gollerle maçı 2-1 kazanan İngiltere, ilk maçlar sonunda liderliğe oturdu. İkinci yarıda İtalya karşısında baskı yediler ve 10 kişi kaldılar. Buna rağmen 3 puan almayı başaran Gareth Southgate’in öğrencileri grubu 2. maçında ise Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. Ukrayna karşısında da maçın favorisi olarak gösterilen İngiltere’de Luke Shaw, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Ukrayna Zor Gruba Düştü

Ukrayna’nın EURO 2024 Avrupa Elemelerinde zor bir gruba düştüğünü belirtelim. C Grubu ilk maçında İngiltere’ye konuk olacak Ukrayna’nın sürpriz yapması zor gözüküyor. Gruptaki diğer rakipler ise İtalya, Malta ve Kuzey Makedonya. 2022 Dünya Kupası elemelerinde ise iyi bir performans gösteren Ukrayna, play off finaline kadar gelmeyi başarmış ama finalde Galler’e 1-0 kaybederek turnuvaya katılma hakkı elde edememişti.

İngiltere – Ukrayna Maç Bilgileri

İngiltere – Ukrayna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İngiltere'nin ilk 11’i Belli mi?

İngiltere’nin muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Ben Chilwell, John Stones, Harry Maguire, Kieran Trippier, Declan Rice, Mason Mount, Jude Bellingham, Raheem Sterling, Bukayo Saka, Harry Kane

Ukrayna'nın ilk 11’i Belli mi?

Ukrayna’nın muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Illia Zabarnyi, Vitalii Mykolenko, Oleksandr Zinchenko, Mykola Matvienko, Taras Stepanenko, Ruslan Malinovskyi, Viktor Tsygankov, Oleksandr Karavaev, Andriy Yarmolenko, Roman Yaremchuk

İddaa Tahmini

İngiltere, grubun en güçlü takımı. Grubun ilk maçında da İtalya karşısıdna bunu gösterdiler. İtalya deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönen İngiltere, ilk maçlar sonunda liderliğe oturdu. Declan Rice ve Hary Kane’nin golleriyle 3 puanı alan İngiltere, grubun 2. Maçında ise Ukrayna’yı konuk edecek. Ukrayna ise grupta ilk maçına çıkıyor. Grubun favorisi olarak gösterilen İngiltere’ye karşı işleri zor. Gareth Southgate’in ekibi farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İngiltere rahat bir galibiyet aldı. Ukrayna’nın 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.