UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Malta İtalya Bahis Tahmini 26.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeleri C Grubu 2. Maçında İtalya deplasmanda, Malta’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Malta ve İtalya arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Malta kazanır 32.00, beraberlik 9.80, İtalya kazanır ise 1.12 olarak açıklanmış.

Malta Direnç Gösterdi

Malta, grubun ilk maçında konuk olduğu Kuzey Makedonya deplasmanından puansız döndü. İkinci yarıda yedikleri gollerle maçı 2-1 kaybettiler. Kuzey Makedonya’ya karşı iyi bir mücadele örneği gösterdiklerini de belirtmekte fayda var. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Malta, ilk maçta performans anlamında beklentilerin üzerindeydi. Grubun ikinci maçında ise İtalya karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Malta’da önemli bir eksik bulunmuyor.

İtalya Puansız Başladı

İtalya’nın grubun ilk maçında İngiltere karşısında kazanabileceğini düşünüyordum ama düşündüğüm gibi olmadı. Özellikle ilk yarıda çok vasat bir performans gösterdiler. İkinci yarıda Retregui’nin golüyle umutlandılar ama puan almalarına yetmedi. EURO 2024 Elemelerine puansız başlayan Roberto Mancini’nin öğrencileri bu kez Malta ile karşı karşıya gelecek. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Malta karşısında farklı bir galibiyet almaları bekleniyor.

Malta – İtalya Maç Bilgileri

Malta – İtalya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Khalifa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Malta'nın ilk 11’i Belli mi?

Malta’nın muhtemel kadrosu: Henry Bonello, Ryan Cemenzuli, Ferdinando Apap, Enrico Pepe, Jean Borg, Matthew Guillaumier, Teddy Teuma, Bjorn Kristensen, Joseph Mbong, Alexander Satariano, Jodi Jones

İtalya'nın ilk 11’i Belli mi?

İtalya’nın muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Emerson, Francesco Acerbi, Gianmarco Ferrari, Sandro Tonali, Jorginho, Domenico Berardi, Federico Bernardeschi, Nicolo Barella, Mateo Regegui

İddaa Tahmini

İtalya’da moraller bozuk. Grubun ilk maçında karşı karşıya geldikleri İngiltere’ye 2-1 kaybettiler. 2-0’dan sonra oyunun hakimiydiler ama puan almayı başaramadılar. Malta ise grubun en zayıf halkası. İlk maçta Kuzey Makedonya deplasmanında 2-1 kaybettiklerini belirtelim. Grubun en güçlü takımlarından biri olan İtalya’ya karşı da işleri çok zor. İtalya’dan grubun 2. Maçında net bir galibiyet bekliyorum. Malta deplasmanında farka giderek 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.31

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.45

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İtalya zorlanmadı. İlk yarıda bulduğu gollerle Malta’yı deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.