sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.03.2023

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 2 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

İngiltere – Ukrayna: MS 1 ve 2.5 ÜST, 1.68 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; İngiltere, grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği İtalya karşısında önemli bir galibiyet aldı. İlk yarıda Declan Rice ve Harry Kane’in attığı gollerle maçı 2-1 kazanan İngiltere, ilk maçlar sonunda liderliğe oturdu. İkinci yarıda İtalya karşısında baskı yediler ve 10 kişi kaldılar. Buna rağmen 3 puan almayı başaran Gareth Southgate’in öğrencileri grubu 2. maçında ise Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. Ukrayna karşısında da maçın favorisi olarak gösterilen İngiltere’de Luke Shaw, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Ukrayna’nın EURO 2024 Avrupa Elemelerinde zor bir gruba düştüğünü belirtelim. C Grubu ilk maçında İngiltere’ye konuk olacak Ukrayna’nın sürpriz yapması zor gözüküyor. Gruptaki diğer rakipler ise İtalya, Malta ve Kuzey Makedonya. 2022 Dünya Kupası elemelerinde ise iyi bir performans gösteren Ukrayna, play off finaline kadar gelmeyi başarmış ama finalde Galler’e 1-0 kaybederek turnuvaya katılma hakkı elde edememişti. İngiltere, grubun en güçlü takımı. Grubun ilk maçında da İtalya karşısıdna bunu gösterdiler. İtalya deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile dönen İngiltere, ilk maçlar sonunda liderliğe oturdu. Declan Rice ve Hary Kane’nin golleriyle 3 puanı alan İngiltere, grubun 2. Maçında ise Ukrayna’yı konuk edecek. Ukrayna ise grupta ilk maçına çıkıyor. Grubun favorisi olarak gösterilen İngiltere’ye karşı işleri zor. Gareth Southgate’in ekibi farklı kazanarak yoluna devam eder.

Malta – İtalya: 2.5 ÜST, 1.31 (iddaa) – 1.45 (Bets10) ; Malta, grubun ilk maçında konuk olduğu Kuzey Makedonya deplasmanından puansız döndü. İkinci yarıda yedikleri gollerle maçı 2-1 kaybettiler. Kuzey Makedonya’ya karşı iyi bir mücadele örneği gösterdiklerini de belirtmekte fayda var. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Malta, ilk maçta performans anlamında beklentilerin üzerindeydi. Grubun ikinci maçında ise İtalya karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Malta’da önemli bir eksik bulunmuyor. İtalya’nın grubun ilk maçında İngiltere karşısında kazanabileceğini düşünüyordum ama düşündüğüm gibi olmadı. Özellikle ilk yarıda çok vasat bir performans gösterdiler. İkinci yarıda Retregui’nin golüyle umutlandılar ama puan almalarına yetmedi. EURO 2024 Elemelerine puansız başlayan Roberto Mancini’nin öğrencileri bu kez Malta ile karşı karşıya gelecek. Grubun en zayıf halkası olarak gösterilen Malta karşısında farklı bir galibiyet almaları bekleniyor. İtalya’da moraller bozuk. Grubun ilk maçında karşı karşıya geldikleri İngiltere’ye 2-1 kaybettiler. 2-0’dan sonra oyunun hakimiydiler ama puan almayı başaramadılar. Malta ise grubun en zayıf halkası. İlk maçta Kuzey Makedonya deplasmanında 2-1 kaybettiklerini belirtelim. Grubun en güçlü takımlarından biri olan İtalya’ya karşı da işleri çok zor. İtalya’dan grubun 2. Maçında net bir galibiyet bekliyorum. Malta deplasmanında farka giderek 3 puan almayı başarırlar.

Toplam İddaa Oranı: 2.20

Bets10 Bahis Oranı: 14.50