UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Kuzey İrlanda Finlandiya İddaa Tahmini 26.03.2023

EURO 2024 Elemeleri H Grubu 2. hafta kapsamında, Kuzey İrlanda ile Finlandiya karşı karşıya gelecek. Windsor Park Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, 26 Mart Pazar akşamı saat 21:45’ge sahne alacak.

intobet, Kuzey İrlanda galibiyetine 2.62, beraberliğe 3.25, Finlandiya galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.45, 2.5 Alt 1.55 oran kazandırıyor.

Kuzey İrlanda Galibiyet Peşinde

EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası hayallerine eleme gruplarında veda eden Kuzey İrlanda, iki kulvarda birden gruptan çıkmayı başaramasa da, sergilediği futbolla gelecek vaad etti. Özellikle EURO 2020 Elemelerine harika bir başlangıç yapan ve ilk 4 haftanın tamamında kazanan ev sahibi, ardından 4 maçtan galibiyet çıkaramadı. EURO 2024 serüvenine ise galibiyetle başladılar. Geçtiğimiz hafta San Marino deplasmanına konuk olan Kuzey İrlanda, Dion Charles’in golleriyle 2-0’lık galibiyete uzandı. Deplasmanda zorlanmadan kazanan ev sahibi, rakibine ise pozisyon bulma şansı tanımadı. Hem savunma hem de hücum hattında etkili olan Kuzey İrlanda, bu kez Finlandiya’yı sahasında konuk edecek. Danimarka’nın ardından gruptaki en zorlu rakipleri. Kuzey İrlanda’nın iç sahada galibiyete ihtiyacı var.

Finlandiya Etkisiz Başladı

EURO 2020 elemelerini geçmeyi başaran Finlandiya, 2022 Dünya Kupası Avrupa elemelerini geçmeyi ise başaramadı. Dünya Kupası hayalleri suya düşen konuk ekip, rotasını yeninden Avrupa Şampiyonası’na çevirdi. EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nun ilk haftasında Danimarka deplasmanına konuk olan Finlandiya, ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. İkinci yarının hemen başında beraberlik golünü bulan konuk ekip, bitime 2 dakika kala yediği üst üste gollerle, 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Etkisiz bir başlangıç yapan Markku Kanerva’nın öğrencileri, bu hafta ise Kuzey İrlanda deplasmanına konuk olacak. San Marino ve Kazakistan’ın ardından Danimarka ve Kuzey İrlanda ile gruptan çıkma mücadelesi vermesi beklenilen Finlandiya’nın, deplasmanda galibiyete ihtiyacı var.

Kuzey İrlanda – Finlandiya Maç Bilgileri

Kuzey İrlanda – Finlandiya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Windsor Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kuzey İrlanda’nın 11’i Belli mi?

Kuzey İrlanda’nın muhtemel kadrosu: Farrell, Cathcart, Saville, McNair, Ballard, Davis, Lewis, Dallas, Evans, Washington, Magennis.

Finlandiya’nın ilk 11’i Belli mi?

Finlandiya’nın muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jere Uronen, Daniel O’ Shaughnessy, Paulus Arajuuri, Jukka Raitala, Joano Toivio, Glen Kamara, Robin Lod, Tim Sparv, Joel Pohjanpalo, Teuumy Pukki.

İddaa Tahmini

Açılışı galibiyetle yapan Kuzey İrlanda, galibiyetlerine iç sahada devam etmek istiyor. İlk maçını kaybeden Finlandiya ise deplasmanda ilk galibiyetini almak istiyor. Galibiyet peşindeki iki takımında, bu hafta puan kaybı yaşasa dahi, skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.79

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Finlandiya deplasmanda Benjamin Kallman’ın golüyle kazandı. Gol perdesi 28. dakikada açılırken, geri kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmadı.