UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Slovenya San Marino Maç Tahmini 26.03.2023

Slovenya sahasında San Marino‘yu konuk edecek. EURO 2024 Elemeleri H Grubu 2. hafta mücadelesi, 26 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. Mücadeleye SRC Stozice Stadı ev sahipliği yapıyor.

intobet, Slovenya galibiyetine 1.02, beraberliğe 21.00, San Marino galibiyetine ise 100.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 3.60, KGYOK 1.28 oran kazandırıyor.

Slovenya 3 Puanla Başladı

EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası’nda elemeleri geçmeyi başaramayan Slovenya, EURO 2024 Elemeleri H Grubu’na galibiyetle başladı. 2 turnuvada da gruptan çıkma şansını son haftalara kadar sürdüren ev sahibi, Matjaz Kek yönetiminde etkisini arttırarak yoluna devam ediyor. EURO 2024 Elemeleri H Grubu’nun ilk haftasında Kazakistan deplasmanına konuk olan Slovenya, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, Brekalo ve Vipotnik ikilisinin golleriyle geri dönmeyi başardı. Ev sahibinde ikinci yarının hemen başında oyuna giren Miha Zajc’ın, hücum hattında etkili olduğunu ve geri dönüşte kritik rol oynadığını söyleyebiliriz. Açılışı galibiyetle yapan Slovenya, Danimarka’nın ardından grubun favorileri arasında yer alıyor. Sahasında San Marino’yu konuk edecek olan Slovenya, rakibine karşı çıktığı 5 maçın tamamında farklı skorlarla galip gelmeyi başardı. Ev sahibi bir kez daha San Marino karşısında galibiyet favorisi.

Averaj Takımı San Marino

Fabrizio Costantini ve öğrencileri, EURO 2024 Elemeleri H Grubu’na mağlubiyetle başladı. İlk hafta sahasında Kuzey İrlanda’yı konuk eden San Marino, karşılaşmadan 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı. 90 dakika sonunda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut gönderebilen konuk ekip, kağıt üzerinde grubun en zayıf halkası olarak gösterilirken, ilk maçta bunu tersine çeviremedi. 90 dakika sonunda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut gönderebilen San Marino, üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Son 22 maçta tam 99 gol yiyen konuk ekip, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildi. Hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kalan konuk ekip, Slovenya karşısında da güven vermekten çok uzakta. Katıldığı tüm kulvarlarda zayıf halka haline gelen San Marino, averaj takımı olarak yoluna devam ediyor.

Slovenya – San Marino Maç Bilgileri

Kazakistan – San Marino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele SRC StoziceStadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Slovenya’nın ilk 11’i Belli mi?

Slovenya’nın muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Zan Karnicnik, Jure Balkovec, Jaka Bijol, Josip Ilicic, Miha Zajc, Jasmin Kurtic, Miha Mevlja, Petar Stojanovic, Benjamin Verbic, Adam Gnezda Cerin.

San Marino’nun 11’i Belli mi?

San Marino’nun muhtemel kadrosu: Simoncini, Vitaioli, Simoncini, Giardi, Palazzi, D’Addario, Lundei, Gasperoni, Censoni, Berardi, Bernardi.

İddaa Tahmini

Slovenya gruba galibiyetle başlarken, ilk 2 sıra için ilk haftadan önemli bir adım attı. San Marino ise bizlere bir kez daha averaj takımı olduğunu gösterdi. Ev sahibinin San Marino karşısında bu hafta tek başına dahi 3.5 gol barajını aşmayı başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.26

intobet Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.44

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Slovenya iç sahada San Marino engelini zorlanmadan geçti. Ev sahibi 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, rakibine gol şansı tanımadı.