UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Hollanda Cebelitarık İddaa Tahmini 27.03.2023

S Sport Plus ekranlarından 27 Mart Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak olan EURO 2024 Elemeleri B Grubu mücadelesinde, Hollanda ile Cebelitarık karşı karşıya gelecek.

intobet, Hollanda galibiyetine oran açmazken, beraberliğe 81.00, Cebelitarık galibiyetine ise 81.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 4.75, KGYOK 1.18 oran kazandırıyor.

Hollanda Evinde Favori

Louis van Gaal ve öğrencileri, EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nun ilk haftasında Fransa deplasmanına konuk olurken, evine 4-0’lık hezimetle döndü. 2022 Dünya Kupası’nda Çeyrek Final başarısı gösteren Portakallar, son finalist karşısında oldukça etkisiz kaldı. Savunma zafiyetlerinin yanı sıra, hücum hattında hiçbir üretkenlik gösteremediler. Louis van Gaal önderliğinde en ağır yenilgisini yaşayan Hollanda, teselliyi Cebelitarık karşısında arayacak. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçen ve önce 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaran, ardından Çeyrek Final Turu’na kadar yükselen ev sahibi, Fransa yenilgisinin etkilerini üzerinden atmak istiyor. Cebelitarık ile 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında karşı karşıya gelen Hollanda, 2 maç sonunda 13-0’lık skorla rakibi karşısında galibiyetler aldı.

Cebelitarık Galibiyeti Unuttu

EURO 2024 Elemeleri B Grubu’nun ilk haftasında Yunanistan’ı sahasında konuk eden Cebelitarık,  açılışı 3-0’lık mağlubiyetle yaptı. Kağıt üzerinde en zayıf halka olarak gösterilen konuk ekip, sahada aksini ispatlamaktan uzak kaldı. EURO 2020 Elemeleri ve 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında toplam 18 maça çıkan ve galibiyet yaşamayan konuk ekip, kalesinde gördüğü 74 gole karşılık, rakip filelere sadece 7 gol gönderebilmişti. İki kulvarda birden averaj takımı haline gelen Cebelitarık, kötü gidişatına Avrupa Şampiyonası’nda devam ediyor. Bu hafta Hollanda deplasmanına konuk olacaklar. Uzun süredir sergiledikleri futbolla güven vermekten çok uzak olduklarını söyleyebiliriz.

Hollanda – Cebelitarık Maç Bilgileri

Hollanda – Cebelitarık Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin başlama saati ise 21:45.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De Kuip Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hollanda'nın ilk 11’i Belli mi?

Hollanda’nın muhtemel kadrosu: Andries Noppert, Matthijs De Light, Virgil Van Dijk, Nathan Ake, Daley Blind, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie De Jong, Steven Bergwijn, Cody Gakpo, Vincent Janssen.

Cebelitarık'ın ilk 11’i Belli mi?

Cebelitarık’ın muhtemel kadrosu: Bradley Banda, Louie John Annesley, Scott Wiseman, Roy Chipolina, Bernardo Lopes, Ethan Britto, Liam Walker, Jayce Olivero, Kian Ronan, Graeme Torilla, Graeme Torilla.

İddaa Tahmini

Hollanda, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında karşı karşıya geldiği Cebelitarık karşısında, iki tam 13 kez rakip fileleri havalandırırken, maç başına en az 6 gol buldu. Gruba mağlubiyetle başlayan Portakallar, bir kez daha Cebelitarık karşısında 5.5 gol barajını aşacaktır.

İddaa Oranı: 5.5 ÜST, Oran 1.34

intobet Oranı: 5.5 ÜST, Oran 1.53

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Hollanda evinde 3 golle kazanırken, rakibine gol şansı tanımadı. Ev sahibi grubun zayıf halkaları arasında yer alan Cebelitarık karşısında, beklediğimiz hücum etkisini gösteremedi ve 3 golde kaldı.