UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Gürcistan Norveç Maç Tahmini 28.03.2023

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 28 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak olan EURO 2024 Elemeleri A Grubu mücadelesinde, Gürcistan ile Norveç karşı karşıya gelecek.

intobet, Gürcistan galibiyetine 3.65, beraberliğe 3.45, Norveç galibiyetine ise 2.18 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Gürcistan Sürpriz Peşinde

EURO 2020 ve 2022 Dünya Kupası’na katılmayı başaramayan Gürcistan, şansını EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nda deneyecek. EURO 2020 Elemeleri D Grubu’nda 8 maçtan 8 puan çıkarabilen ev sahibi, İsviçre, Danimarka ve İrlanda Cumhuriyeti’nin gerisinde kalırken, sadece Cebelitarık’ı geçmeyi başardılar. 8 maçtan 2 galibiyet çıkarabilen Gürcistan, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri B Grubu’nda benzer bir performans grafiği ortaya koyarken, 8 maçtan tekrar 2 galibiyet çıkarabildi ve Kosova’nın ardından grubun en zayıf halkası oldu. İki kulvarda birden başarıdan uzak kalan Willy Sagnol’un öğrencileri, EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nun ilk maçında Norveç karşısına çıkacak. Ev sahibi gruba sürpriz bir galibiyetle başlamak istiyor.

Norveç Etkisiz Başladı

EURO 2020 Elemeleri F Grubu’nda İspanya ve İsveç’in gerisinde kalan Norveç, 2.’lik şansını 4 puan farkla kaybetti. Avrupa Şampiyonası hayalleri sona eren konuk ekip, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’na ise iyi bir başlangıç yaparken, Erling Haaland’ın skaatlığıyla birlikte düşüşe geçti. Son 2 haftada kaybettiği puanlarla Türkiye ve Hollanda’nın gerisinde kalan Norveç, iki kulvarda birden istikrar sağlayamadı. EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nun ilk haftasında İspanya deplasmanına Erling Haaland’ın yokluğunda çıkan konuk ekip, bir kez daha pozisyon  bulmakta zorlanırken, sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 2. hafta grubun zayıf halkaları arasında gösterilen Gürcistan karşısına çıkacaklar. Norveç’in bu hafta galibiyete ihtiyacı var.

Gürcistan – Norveç Maç Bilgileri

Gürcistan – Norveç Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Batumi Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Gürcistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Gürcistan’nın muhtemel kadrosu: Giorgi Loria, Otar Kakabadze, Guram Kashia, Irakli Azarovi, Anzor Mekvabishvili, Saba Lobjanidze, Nika Kvekveskiri, Heorhii Tsitaishvili, Davit Khotcholava, Khvicha Kvaratskhelia, Budu Zivzivadze.

Norveç’in ilk 11’i Belli mi?

Norveç’in muhtemel kadrosu: Örjan Nyland, Strandberg, Birger Meling, Hanche-Olsen, Morten Thorsby, Mathias Normann, Martin Ödegaard, Elyounoussi, Patrick Berg, Sörloth, Erling Halaand.

İddaa Tahmini

EURO 2024 Elemeleri A Grubu’nun ilk haftasında zorlu İspanya deplasmanına konuk olan ve sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan Norveç, güçlü rakibi karşısında yaptığı hataları, grubun zayıf halkaları arasında yer alan Gürcistan karşısında telafi edecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.18

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Norveç deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekip devre arasına 1-0 önde girmeyi başarırken, Gürcistan ikinci tarıda skoru eşitlemeyi başardı ve taraflar 1’er puanla yetindi.