UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Türkiye Hırvatistan İddaa Tahmini 28.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubu 2. Maçında Türkiye iç sahada, Hırvatistan karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve TRT 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Türkiye ile Hırvatistan zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Türkiye galibiyetinin 3.35, beraberlik tercihinin 3.45, Hırvatistan galibiyetinin ise 2.28 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Türkiye’den Geri Dönüş

Stefan Kuntz’un öğrencileri, EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubuna galibiyet ile giriş yaptı. Grubun ilk maçında konuk oldukları Ermenistan deplasmanında 2-1 kazanmayı başardılar. 1-0 geriye düştüğü maçta Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu’nun golleriyle 3 puanı alan Türkiye, ilk maçlar sonunda liderliğe yükseldi. Grubun ikinci maçında ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecekler. Türkiye’nin özellikle grup liderliği açısından Hırvatistan karşısında puan alması son derece önemli. Eğer Türkiye bugün Hırvatistan karşısında kazanırsa, gruptan çıkma adına da çok büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

Hırvatistan Puan Kaybetti

Hırvatistan’da moraller bozuk. EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubu ilk maçında Galler ile karşı karşıya gelen Hırvatistan, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Maçın büyük bir bölümünü 1-0 önde götüren Hırvatlar, uzatma dakikalarında yediği golle 1 puana razı oldu. Zlatko Dalic’in ekibi grubun 2. maçında ise lider Türkiye’ye konuk olacak. Hırvatistan’ın ilk umutlarını devam ettirmesi adına bugün alacağı galibiyet son derece önemli ama işlerinin de pek kolay olmadığını belirtmek gerekiyor. Özellikle Modric ve Kramaric’e çok büyük iş düşecek.

Türkiye – Hırvatistan Maç Bilgileri

Türkiye – Hırvatistan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve TRT 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Timsah Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Türkiye'nin ilk 11’i Belli mi?

Türkiye’nin muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Merih Demiral, Ferdi Kadıoğlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Enes Ünal

Hırvatistan'ın ilk 11’i Belli mi?

Hırvatistan’ın muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Borna Sosa, Jasko Gvardiol, Dejan Lovren, Josip Juranovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Marcelo Brozovic, Nikola Vlasic, Ivan Perisic, Andrej Kramaric

İddaa Tahmini

Türkiye, EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubuna 3 puan ile başladı. Ermenistan deplasmanına konuk olan Stefan Kuntz’un ekibi 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak ilk maçlar sonunda grupta liderliğe oturdu. Grubun 2. Maçında ise Hırvatistan ile karşı karşıya gelecekler. Hırvatistan ise grubun ilk maçında puan kaybetti. Galler karşısında uzun bir süre 1-0 önde götürdükleri maçı uzatmalarda yedikleri golle 1-1 tamamladılar. 2 puan bırakan Hırvatistan, grubun 2. Maçında Türkiye deplasmanında 3 puan arayacak. Türkiye, taraftar desteğiyle de bugün sahadan puan ile ayrılacaktır. Milliler, güçlü rakibi karşısında puan almayı başarır.

İddaa Oranı: 10 (ç) Oran 1.44

Bets10 Oranı: 10 (ç), Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Türkiye, iyi oynadığı maçtan puan çıkartamadı. Bursa’da konuk ettikleri Hırvatistan’a 2- 0 kaybettiler ve grupta ilk mağlubiyetini aldılar.