İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Atalanta Maç Tahmini 01.04.2023

İtalya Serie A Ligi‘nin en zayıf halkası Cremonese, 1 Nisan Cumartesi akşamı sahasında Atalanta‘yı konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak maçı, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Cremonese galibiyetine 4.85, beraberliğe 4.10, Atalanta galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.48, beraberliğe 3.40, konuk ekibe ise 1.46 oran veriyor.

Zayıf Halka Cremonese

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 28 haftanın en zayıf halkası Cremonese. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Davide Ballardini ve öğrencileri, 28 hafta sonunda sadece ligde Roma’yı iç sahada 3 hafta önce mağlup etmeyi başarırken, geri kalan 26 haftadan 10 beraberlik, 16 mağlubiyet aldı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Cremonese, İtalya Serie A Ligi’ne tutunmakta zorlanıyor. Kalesinde 49 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, rakip filelere ise 22 gol gönderebildi. Hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kalan Ceremonese, son olarak Monza deplasmanına konuk olurken, evine 1-1’lik beraberlikle döndü. Milli ara dönüşü Atalanta karşısında işleri oldukça zor.

Atalanta Evinde Kazandı

Atalanta puan kayıplarına son verdi. İtalya Serie A Ligi’nin 27. haftasında Empoli’yi sahasında konuk eden Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza attı. Marten de Roon ve Rasmus Höjlund’un ikinci yarıda attığı goller galibiyeti getirdi. Tam 4 hafta sonra ligde galip gelmeyi başaran konuk ekip, üst sıra yarışına yeniden tutundu. 4 haftada tam 10 puan kaybeden Atalanta, bitime 11 hafta kala 45 puanla 6. sırada yer alıyor. Zirvenin 21 puan gerisinde yer alan konuk ekip, şampiyonluk şansını büyük ölçüde kaybetmesine karşın, UEFA Şampiyonlar Ligi için mücadelesini sürdürüyor. Milli ara dönüşü ligin en zayıf halkası Cremonese’ye deplasmanda konuk olacak olan Atalanta, galibiyete yakın taraf. Konuk ekip son maçta gösterdiği geri dönüşle, Serie A Ligi’nde güven tazeledi.

Cremonese – Atalanta Maç Bilgileri

Cremonese – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta cephesinde Hans Hateboer’in sakatlığı devam ediyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Soualiho Meite, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Pablo Galdames, Daniel Ciofani.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Matteo Ruggeri, Rafael Toloi, Merih Demiral, Ederson, Joakim Maehle, Jeremie Boga, Marten de Roon, Mario Pasalic, Ruslan Malinovskyi, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

27. haftada aldığı galibiyetle üst sıralara tutunan Atalanta, 4 maç sonra ligde kazandı. Güven tazelemeyi başaran Atalanta, aradan Cremonese deplasmanında geri dönecek. Ligin en zayıf performansını sergileyen ve 27 maçtan 1 galibiyet çıkaran Cremonese karşısında, Atalanta haftayı 3 puanla kapatmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta deplasmandan galibiyetle döndü. Ligin en zayıf halkası Cremonese’yi deplasmanda 3 golle mağlup etmeyi başaran Atalanta, bizleri 28. haftada yanıltmadı.