İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Barcelona İddaa Tahmini 01.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Elche evinde, lider Barcelona’nın konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Elche Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Elche kazanır 8.90, beraberlik .90, Barcelona kazanır ise 1.38 olarak açıklanmış.

Elche Son Sırada

Elche, bildiğimiz gibi La Liga’da son sırada yer alıyor. Bu sezon sadece 2 galibiyeti bulunan Elche, toplamda 13 puan toplayabildi. Bir üst sıradaki Almeria ile aralarında tam 13 puanlık fark var ve bu farkın kapanması da pek kolay değil. Yüksek ihtimalle Elche, önümüzdeki sezon İspanya 2. Lig’de mücadele edecek. Milli maç arasından önceki hafta ise Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad’a 2-0 kaybettiler. Bu hafta lider Barcelona’yı konuk edecek Elche’de Lucas Boye ve Pape Cheikh kart cezalısı. Enzo Roco’nun ise sakatlığı devam ediyor.

Barcelona Liderliğini Devam Ettiriyor

Barcelona’da işler yolunda gidiyor. La Liga’da oynadığı son maçta El Clasico’da Rael Madrid’i 2-1 mağlup eden Barcelona, yoluna doludizgin devam etti. En yakın takipçisi Real Madrid ile de aradaki puan farkı 12’ye çıkmış oldu. Xavi’nin öğrencileri için artık şampi kelimesini kullanabiliriz. La Liga’da bu hafta sonu ise son sıradaki Elche’ye konuk olacaklar. Maçın net favorisi olarak gösterilen Barcelona’da Pedri ve Ousmane Dembele’nin sakatlıkları devam ediyor. Raphinha ise kart cezalısı.

Elche – Barcelona Maç Bilgileri

Elche – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Lucas Boye ve Pape Cheikh kart cezalısı. Enzo Roco’nun ise sakatlığı devam ediyor. Barcelona’da Pedri ve Ousmane Dembele’nin sakatlıkları devam ediyor. Raphinha ise kart cezalısı.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Boye

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Andreas Christensen, Eric Garcia, Jules Kounde, Marcos Alonso, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Raphinha, Ferran Torres, Ansu Fati, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Barcelona’da moraller üst seviyede. La Liga’da oynadıkları son maçta El Clasico’da Real Madrid’i konuk eden Xavi’nin ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Real Madrid ile puan farkını 12’ye çıkartan Barcelona, La Liga’da şampiyonluğa koşuyor. Elche ise ligin dibinde. Milli aradan önceki hafta Anoeta’da konuk oldukları Real Sociedad’a 2-0 kaybettiler. Elche’nin bu sezon ligde kalması oldukça zor. Barcelona’nın rahat kazanması gereken bir maç. Son sıradaki Elche’yi farklı geçerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.20

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.38

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona zorlanmadı. Son sıradaki Elche’yi 4 golle geçtiler ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştılar.