Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Montpellier İddaa Tahmini 31.03.2023

Fransa Ligue 1‘de liderin en yakın takipçisi Marsilya, 31 Mart Cuma akşamı sahasında 6 haftadır maç kaybetmeyen Montpellier‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Marsilya galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.70, Montpellier galibiyetine ise 6.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üs seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.19 oran kazandırıyor.

Marsilya Zirveye Yaklaştı

Igor Tudor ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de milli araya 3 haftalık yenilmezlik serisiyle girdi. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran Marsilya, lider ile arasındaki puan farkını 7’ye kadar indirmeyi başardı. Rennes deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından, iç sahada Strasbourg ile 2-2 berabere kalan ekip, 10 kişi kalmasına rağmen mağlubiyete yer vermedi. 28. haftada ise tam 20 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Reims engelini deplasmanda 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başardılar. Deplasmanda harika bir sınav veren Marsilya, liderin puan kaybettiği haftada kritik bir galibiyet aldı. Yeniden şampiyonluk yarışına tutunan ev sahibi, milli ara dönüşü sahasında Montpellier’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Montpellier engelini deplasmanda 10 kişi kalmalarına rağmen, 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başarmışlardı.

Montpellier Yeni Hocasıyla Formda

Fransa Ligue 1’in 28. haftasında Clermont’u sahasında konuk eden Montpellier, 10 kişi kaldığı mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrılmayı başarırken, yenilmezlik serisini 6 haftaya çıkardı. Son 3 haftadan galip ayrılmayı başaran konuk ekip, 6 haftalık fikstürden ise 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Bu süreçte sadece Lens ile 1-1 berabere kalan Montpellier, teknik adam değişikliğinin ardından formunun zirvesine çıktı. Göreve Michel Der Zakarian’ın gelmesiyle birlikte mağlubiyet yüzü görmeyen konuk ekip, düşme hattıyla puan farkını 13’e kadar çıkarmayı başarırken, 11. sırada kendisine yer buldu. Son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Montpellier, yeni hocasıyla iyi hücum performansları sergiledi.

Marsilya – Montpellier Maç Bilgileri

Marsilya – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Leonardo Balerdi kart cezalısı. Amine Harit’in ise sakatlığı devam ediyor. Montpellier’de bu hafta Jordan Ferri kart cezalısı.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Bingourou Kamara, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Teji Savanier, Joris Chotard, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Wahbi Khazri, Joris Chotard, Wahbi Khazri, Valere Germain.

İddaa Tahmini

Marsilya ve Montpellier, milli ara dönüşünde karşı karşıya gelecek. İki takımda son haftalara damga vurdu. Şampiyonluk yarışı veren Marsilya ve yeni hocasıyla mağlubiyete yer vermeyen Montpellier’i sahasında konuk edecek. Mücadelede iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı. Marsilya ve Montpellier, sergiledikleri hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.