Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Bayer Leverkusen Maç Tahmini 01.04.2023

Almanya Bundesliga’nın küme düşme hattında yer alan Schalke 04, 1 Nisan Cumartesi akşamı sahasında 7. sıradaki Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 16:30.

Rexbet, Schalke 04 galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.71, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 1.93 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.94 oran kazandırıyor.

Schalke 04 Ligi Bırakmıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Schalke 04, Almanya Bundesliga’da son 8 hafta mağlubiyete yer vermedi. Son 8 haftadan 6 beraberlik, 2 galibiyete imza atan Thomas Reis’in öğrencileri, lige sıkı sıkı tutundu. İlk 17 haftanın en zayıf halkası Schalke 04, son haftalardaki direnciyle dikkat çekiyor. Stuttgart ve Bochum karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Schalke 04, son 2 haftada ise Dortmund ve Augsburg ile berabere kaldı. Milli araya morali giden ev sahibi, milli ara dönüşü sahasında Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Schalke 04, bu hafta kazanarak, bitime 7 hafta kala düşme hattından kurtulmak istiyor.

Bayer Leverkusen Çok Forma

UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finalisti olarak karşımıza çıkan Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga’da ise son 5 hafta mağlubiyete yer vermedi. Ferencvaros engelini hem iç saha hem de deplasman galibiyetleriyle geçmeyi başaran Xabi Alonso’nun öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise son 4 maçını kazanırken, 5 maçta mağlubiyete yer vermedi. Teknik adam değişikliğinin ardından yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, ligde bitime 8 hafta kala 7. sırada yer aldı. Üst sıra umutları devam eden Bayer Leverkusen, milli ara öncesi sahasında liderlik koltuğunda oturan Bayern Münih’i 2-0 mağlup etmeyi başardı ve rakibini liderlik koltuğundan etti. Milli ara dönüşünde Schalke 04 deplasmanına konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında Schalke 04’ü iç sahada 4-0 mağlup etmeyi başardılar.

Schalke 04 – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Schalke 04 – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04 takımında  Sebastian Polter’in sakatlığı devam ediyor.  Bayer Leverkuen cephesinde bu hafta Patrik Schick’in sakatlığı devam ediyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Zalazar Martinez, Dominick Drexler, Tom Krauss, Alex Kral, Simon Terodde, Marius Bülter.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Adam Hlozek, Fosu-Mensah, Moussa Diaby, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Kerem Demirbay, Amine Adli.

İddaa Tahmini

Son haftalarda iyi performanslar sergilemeye başlayan Schalke 04 ve Bayer Leverkusen, milli ara dönüşünde karşı karşıya gelecek. İki takımında gollerine 26. haftada hız kesmeden devam edeceğini ve mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen deplasmanda zorlanmadan kazandı. Schalke 04’ün 8 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi başaran Xabi Alonso ve öğrencileri, gol yemediği mücadelede 3 golle kazandı.