İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Leeds United İddaa Tahmini 01.04.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanan Arsenal iç sahada, Leeds United karşısında da 3 puan arayacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

Arsenal ve Leeds United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arsenal kazanır 1.31, beraberlik 5.90, Leeds United kazanır ise 9.90 olarak açıklanmış. 

Arsenal Liderliğini Sürdürüyor

Arsenal, Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Mikel Arteta’nın öğrencileri milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Emirates’de konuk ettikleri Crystal Palace’ı 4-1 mağlup eden Londra ekibi üst üste 6. Galibiyetini aldı. En yakın takipçisi Manchester City’nin 8 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar ama Manchester City’nin Arsenal’a nazaran 1 maçı da eksik. Bu hafta Emirates’de Leeds United’ı konuk edecek olan Arsenal maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Takehiro Tomiyasu sakat.

Leeds United Sürpriz Peşinde

Leeds United, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Javi Gracia’nın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta Wolverhampton deplasmanına konuk oldu ve rakibini 4-2 mağlup etmeyi başardı. Bir önceki hafta ise Elland Road’da Brighton’dan puan almayı başarmışlardı. Son 2 maçında 4 puan toplayan ve kümede kalma umutlarını devam ettiren Leeds United, bu hafta ise lider Arsenal’a karşı sürpriz arayacak. Maç öncesinde Leeds United’da Wilfried Gnonto ve Maximilian Wöber sakat olan isimler.

Arsenal – Leeds United Maç Bilgileri

Arsenal – Leeds United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Takehiro Tomiyasu sakat. Leeds United’da Wilfried Gnonto ve Maximilian Wöber sakat olan isimler.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Rob Holding, Oleksandr Zinchenko, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Leandro Trossard

Leeds United'ın ilk 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Crysencio Summerville, Patrick Bamford

İddaa Tahmini

Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de milli araya galibiyet ile giren Arsenal, Emirates’de konuk ettiği Crystal Palace’ı 4-1 mağlup etmişti. Üst üste 6 maçtır kazanmayı başaran Mikel Arteta’nı ekibi şampiyonluğa koşuyor. Leeds United ise Wolverhampton deplasmanında 4-2 kazanarak nefes aldı. Kümede kalma umutlarını arttırdılar ama lidere karşı direnmeleri zor. Arsenal’ın farklı kazanmasını bekliyorum. Leeds United engelini rahat geçerler ve galibiyet serisini 7 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal rahat kazandı. Emirates’de konuk ettikleri Leeds United’ı 4-1 ile geçtiler.