Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Ankaragücü İddaa Tahmini 01.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi günü 3 maç var. Başakşehir evinde, Ankaragücü karşısında galibiyet arıyor. Mücadeleyi saat 16.00’Da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Başakşehir ile Ankaragücü zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Başakşehir galibiyetinin 1.82, beraberlik tercihinin 3.73, Ankaragücü galibiyetinin ise 4.91 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Başakşehir 4 Maçtır Kazanamıyor

Başakşehir, Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşamaya başladı. Kayserispor, Alanyaspor ve Beşiktaş maçlarını gol atamadan kaybeden Başakşehir, milli araya ise Fatih Karagümrük deplasmanında aldığı 2-2’lik beraberlik ile girdi. Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta sadece 1 puan alabilen Emre Belözoğlu’nun ekibi bu hafta ise Ankaragücü’nü konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Başakşehir 2-1 kazanmıştı. Ankaragücü karşısında yine maçın favorisi olan Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Ankaragücü’nde Tolunay Kafkas Dönemi

Ankaragücü’nde geçici olarak görevde olan Sedat Ağçay’ın görevine son verildi. Takımın başına ise geçtiğimiz hafta içi Toluna Kafkas’ın getirildiğini belirtelim. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü, milli maç arasından önceki hafta konuk olduğu Sivasspor’a 2-0 mağlup olmuştu. Süper Lig’de oynadıkları son 5 maçta 4 mağlubiyet alan Ankaragücü’nde moraller bozuk. Düşme hattına da iyice yaklaşan Ankaragücü’nün bu hafta Başakşehir deplasmanında işi zor.

Başakşehir – Ankaragücü Maç Bilgileri

Başakşehir – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Daniel Aleksic, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Stefano Okaka

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Başakşehir, Süper Lig’de milli araya beraberlik ile girmişti. Fatih Karagümrük deplasmanında 2 kez öne geçtikleri maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de galibiyet hasretleri ise 4 maça çıktı. Üst üste 4 maçtır kazanamayan Başakşehir’de moraller bozuk. Sivasspor ise Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Milli araya Sivasspor mağlubiyeti ile giren Ankaragücü’nde takımın başına Tolunay Kafkas getirildi. Başakşehir formsuz ama Ankaragücü karşısında da kazanabilecek güçteler. Emre Belözoğlu’nun öğrencileri kötü gidişatı durdurur ve Ankaragücü’nü bu hafta mağlup eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir tek golle kazandı. Ankaragücü’nü 1-0 mağup ettiler ve 4 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadılar.