İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Fulham Bahis Tahmini 01.04.2023

İngiltere Premier Lig’de son 3 maçında da puan kaybeden Fulham deplasmanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden ekranlara gelecek.

Bournemouth Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Bournemouth kazanır 2.60, beraberlik 3.35, Fulham kazanır ise 2.88 olarak açıklanmış.

Bournemouth Düşme Hattında

Bournemouth, Premier Lig’de bildiğimiz gibi kümede kalma mücadelesi veriyor. Milli maç arasından önceki hafta Aston Villa deplasmanına konuk olan Bournemouth, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Gary O’Neil’ın ekibi bu sezon sadece 24 puan toplayabildi ve düşme hattında yer alıyor. Son sıradaki Southampton’ın sadece 1 puan önündeler. Bournemouth bu hafta Vitality’de Fulham’ı ağırlayacak. Taraftarı önünde oynadığı son maçta Bournemouth’un Liverpool’u 1-0 ile geçtiğini belirtelim. Maç öncesinde Bournemouth’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fulham FA Cup’dan Elendi

Fulham’da işler pek yoluna gitmiyor. Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan Marco Silva’nın öğrencileri FA Cup’da da Manchester United’a 3-1 kaybetti ve FA Cup’a çeyrek finalde veda etti. Premier Lig’de ise oynadıkları son maçta lider Arsenal’a 3-0 kaybettiler. Üst üste 3 maçtır kazanamayan Londra ekibi bu 3 maçlık süreçte ise sadece 1 puan toplayabildi. Bu hafta Vitality’de Bounemouth’a konuk olacak Fulham’da Neeskens Kebano ve Layvin Kurzawa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth – Fulham Maç Bilgileri

Bournemouth – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Neeskens Kebano ve Layvin Kurzawa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Boby Reid, Issa Diop, Tim Ream, Antonee Robinson, Harry Wilson, Nathaniel Chalobah, Joao Palhinha, Andreas Pereira, Willian, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

Bournemouth, Premier Lig’de 3 hafta önce sürpriz yapmıştı. Vitality’de Liverpool’u konuk ettiler ve maçı 1-0 kazandılar. Bu galibiyetin ardından ise Aston Villa’ya 3-0 kaybettiklerini belirtelim. Premier Lig’de düşme hattında yer alan Bournemouth, çıkış arıyor. Fulham’da son dönemde puan kayıplarını sürdürüyor. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Arsenal’a 3-0 kaybettiler. FA Cup’da ise çeyrek finalde Manchester United’a elendiler. Son 4 resmi maçında da galibiyet alamayan bir Fulham var. Vitality’de oynanacak maçta taraf bahsine yönelmek riskli. Gollü bir maç beklentim var. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazandı ve Vitality’de üst üste 2. Galibiyetini aldı. Kümede kalma umutlarını devam ettirdiler.