İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Leicester City İddaa Tahmini 01.04.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Crystal Palace iç sahada, Leicester City’i konuk edecek. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Crystal Palace Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Crystal Palace kazanır 2.58, beraberlik 3.30, Leicester City kazanır ise 2.92 olarak açıklanmış.

Crystal Palace 12 Maçtır Kazanamıyor

Crystal Palace, Premier Lig’de üst üste 12 maçtır galibiyet hasreti çekiyor. Milli maç arasından önceki hafta lider Arsenal’a konuk olan Crystal Palace, karşılaşmadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu yenilginin ardından Patrick Vieira’nın görevine son verildi. Takımın başında ise sezon sonuna kadar Roy Hodgson görev yapacak. Üst üste 12 maçtır kazanmayan Crystal Palace, düşme hattına da yaklaşmaya başladı. Bu hafta sonu Leicester City’i konuk edecek Crystal Palace’da Sam Johnstone’un sakatlığı bulunuyor.

Leicester City’de Moraller Bozuk

Leicester City’de moraller bozuk. Bu sezon Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Leicester City, Premier Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamıyor. Milli maç arasından önceki hafta Brentford deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönen Brendan Rodgers’ın ekibi bu 5 maçlık süreçte sadece 1 puan toplayabildi. Düşme hattında bulunan West Ham ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Leicester City bu hafta puan alamazsa, büyük ihtimalle düşme hattına gerileyecek. Maç öncesinde Leicester City’de James Justin ve Youri Tielemans’ın sakatlığı bulunuyor.

Crystal Palace – Leicester City Maç Bilgileri

Crystal Palace – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Sam Johnstone’un sakatlığı bulunuyor. Leicester City’de James Justin ve Youri Tielemans’ın sakatlığı bulunuyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Joel Ward, Joachim Andersen, Gary Cahill, Tyrick Mitchell, Cheick Doucoure, Eberechi Eze, Will Hughes, Michael Olise, Wilfred Zaha, Jean-Philippe Mateta

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Patson Daka

İddaa Tahmini

Crystal Palace’da takımın başına Roy Hodgson getirildi. Kötü sonuçların ardından Patrick Vieira ile yolların ayrıldığını belirtelim. Premier Lig’de 12 maçtır kazanamayan bir Crystal Palace var. Leicester City’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Brendan Rodgers’ın ekibi son 5 maçında sadece 1 puan alabildi. Milli araya Brentford beraberliği ile girdiler. Her iki takımda kazanarak moral bulmak istiyor. Selhurst Park’da oynanacak mücadelede her iki takımdan da gol bekliyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace, Premier Lig’de 10 maç aradan sonra kazandı. Leicester City’i 2-1 ile geçerek moral buldular.