Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Beşiktaş İddaa Tahmini 02.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiren Fenerbahçe evinde, Beşiktaş’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.90, beraberlik 3.97, Beşiktaş kazanır ise 4.16 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Galibiyet Peşinde

Fenerbahçe, Süper Lig’de milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Alanyaspor deplasmanına konuk olan Sarı Lacivertliler, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. İkinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kapan Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Lider Galatasaray ile aradaki puan farkını da 6’ya indiren Fenerbahçe, bu hata derbide Beşiktaş’ı konuk edecek. Fenerbahçe’nin bu sezon derbilerde henüz galibiyet alamadığını da belirtelim. Beşiktaş ile sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak olan Fenerbahçe, derbinin favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Jayden Oosterwolde ve Lincoln Henrique sakat. Teknik direktör Jorge Jesus ise kırmızı kart cezalısı.

Beşiktaş Moralli

Beşiktaş, Süper Lig’de 3. Sırada yer alıyor. Son dönemde iyi bir çıkış yakalayan Siyah Beyazlılar, Süper Lig’de galibiyet serisini 3 maça çıkarttı. Milli maç arasından önceki hafta Vodafone Park’da konuk ettikleri İstanbulspor’u 3-1 ile geçtiler. Siyah Beyazlılar bir önceki hafta ise Başakşehir deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile dönmüştü. Süper Lig’de 3. Sırada yer alan Beşiktaş, bu hafta derbide Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Fenerbahçe’nin 5 puan gerisinde yer alıyorlar. Sezonun ilk yarısında Vodafone Park’da oynanan karşılaşma golsüz beraberlik ile sonuçlanmıştı. Maç öncesinde Beşiktaş’ta önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe – Beşiktaş Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Jayden Oosterwolde ve Lincoln Henrique sakat. Teknik direktör Jorge Jesus ise kırmızı kart cezalısı.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Bright Osayi Samuel, Willian Arao, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Emre Mor,, Enner Valencia

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Romain Saiss, Umut Meraş, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Nathan Redmond, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Sarı Lacivertliler, milli maç arasından önceki hafta Alanyaspor deplasmanında çok kritik bir galibiyet aldı. 1-0 geriye düştükleri maçı 3-1 kazanarak zirve takibini devam ettirdiler. Lider Galatasaray ile de puan farkını 6’ya indirdiklerini belirtelim. Beşiktaş ise üst üste 3 maçtır kazanıyor. Süper Lig’de oynadıkları son maçta İstanbulspor’u 3-1 ile geçtiler. Sezonun ilk yarısında oynanan derbi golsüz beraberlik ile sonuçlanmıştı. Bu kez maçın favorisi Fenerbahçe. Son dönemde iyi bir çıkış yakaladılar ve şampiyonluk umutlarını da devam ettiriyorlar. Beşiktaş karşısında da kazanarak yollarına devam ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, bu sezon derbilerde galibiyet alamadı. 10 kişi kalan Beşiktaş’a karşı 1-0 önde oldukları maçta penaltı kaçırdılar ve mücadeleyi 4-2 kaybettiler.