Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Beşiktaş Maç Tahmini 02.04.2023

Fenerbahçe sahasında Beşiktaş‘ı konuk edecek. Türkiye Süper Lig derbisi 2 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlarken, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Dev maçın hakemi Halil Umut Meler.

Bets10, Fenerbahçe galibiyetine 1.93, beraberliğe 3.98, Beşiktaş galibiyetine ise 3.98 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.65, beraberliğe 3.33, konuk ekibe ise 3.41 oran veriyor.

Fenerbahçe’nin Şampiyonluk Virajı

Fenerbahçe’de derbi öncesi parola şampiyonluk. Milli ara öncesi lider Galatasaray tam 14 hafta sonra puan kaybı yaşarken, Sarı Lacivertliler konuk olduğu Alanyaspor deplasmanından 3-1’lik galibiyetle döndü ve puan farkını 6’ya indirdi. Devre arasına 1-0 geride giren Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda kritik bir geri dönüşe imza attı. Enner Valencia penaltıdan bulduğu 2 golle geri dönüş ateşini yakarken, Emre Mor son sözü söyledi ve harika bir golle skoru 3-1’e getirdi. Puan farkının suni olduğunu ve Fenerbahçe’nin ezeli rakibinin sadece 3 puan gerisinde olduğunu söyleyelim. Bay geçtiği haftada lider Gaziantep FK maçını hükmen kazandı. Fenerbahçe’de eksik maçını hükmen kazandığında, puan farkı 3’e inecek. Son 7 Süper Lig maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Jorge Jesus ve öğrencileri, 6 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. UEFA Avrupa Ligi serüvenine Sevilla karşısında veda eden Fenerbahçe, iki kulvarda birden yaşadığı zorlu fikstürün sonuna geldi ve rotasını Süper Lig şampiyonluğuna çevirdi. Derbi öncesi sakatlıklar moralleri bozarken, 24 maçta 25 golle sezona damga vuran Enner Valencia’nın derbiye yetişeceğini söyleyelim.

Beşiktaş’ta Umutlar Devam Ediyor

Türkiye Süper Lig’de son 10 haftaya girilirken, Beşiktaş ya tamam ya devam diyecek. Lider Galatasaray’ın 11, Fenerbahçe’nin ise 6 puan gerisinde kalan Siyah Beyazlılar, Kadıköy deplasmanında kazanarak, şampiyonluk yarışının içerisinde kalmak istiyor. Son 3 haftada Ankaragücü, Başakşehir ve İstanbulspor’u mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde yükselişe geçti. Cenk Tosun teknik adam değişikliğinin ardından hücum hattında harika performanslar sergilemeye başlarken, Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal ikilisi sakatlıklarını atlatarak takıma döndü ve son maçta skor katkısı verdi. Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe ile iç sahada golsüz berabere kalan Beşiktaş, son 3 derbide beraberliklerle yetindi. Şenol Güneş ve öğrencilerinin deplasmanda kazanmaktan başka şansları kalmadı.

Fenerbahçe – Beşiktaş Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Lincoln Henrique, Michy Batshuayi, Luan Peres, Joshua King ve Jayden Oosterwolde’nin sakatlıkları bulunuyor. Beşiktaş takımında ise Tayip Talha’nın durumu maç saatinde belli olacak.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Bright Osayi Samuel, Willian Arao, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Emre Mor,, Enner Valencia.

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Welinton, Romain Saiss, Umut Meraş, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Nathan Redmond, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar.

İddaa Tahmini

Fenerbahçe ile Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki en zorlu sınavını verecek. İki takımda liderin gerisinde yoluna devam ederken, hata lükslerini kaybettiler. Derbi galibiyetlye şampiyonluk savaşını sürdürmek isteyen Fenerbahçe ve Beşiktaş, son 3 derbide birbirlerine üstünlük kuramadı. İki ezeli rakibin bir kez daha 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kuramayacağını ve 1’er puana razı geleceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 0, Oran 3.33

Bets10 Oranı: MS 0, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev derbide kazanan Beşiktaş oldu. İç sahada 1-0 öne geçmeyi başaran Fenerbahçe, 10 kişi kalan Beşiktaş karşısında üstünlüğünü koruyamazken, taraftarı önünde hezimete uğradı. Mücadelede tam 6 kez fileler havalandırıldı.