Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Adana Demirspor İddaa Tahmini 01.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de lider Galatasaray evinde, Adana Demirspor’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galatasaray kazanır 1.49, beraberlik 5.34, Adana Demirspor kazanır ise 6.25 olarak açıklanmış. 

Galatasaray Favori Taraf

Galatasaray, Süper Lig’de liderliğini devam ettiriyor. 2 hafta önce Konyaspor deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de tam 15 maç aradan sonra mağlup olan Galatasaray’ın 14 maçlık galibiyet serisi de sona erdi. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önünde bulunan Galatasaray, bu hafta Adana Demirspor’u konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma golsüz beraberlik ile sonuçlanmıştı. Maç öncesinde Galatasaray’da Berkan Kutlu kart cezalısı. Dries Mertens ise sakat.  

Adana Demirspor Puan Arayacak

Adana Demirspor, Süper Lig’de 3. Sıra hedefini devam ettiriyor. Milli araya Antalyaspor galibiyeti ile giren Vincenzo Montella’nın öğrencileri karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de 45 puanı bulunan Adana Demirspor, 4. Sırada yer alıyor ve Beşiktaş’ın sadece 4 puan gerisindeler. Adana Demirspor bu hafta lider Galatasaray’ın konuğu olacak. 3. Sırada hedefi açısından puana ihtiyacı olan Adana Demirspor’un Galatasaray’ı zorlayabileceğini düşünüyorum. Sezonun ilk yarısında oynadıkları maçta da Galatasaray’dan puan almışlardı. Maç öncesinde Adana Demirspor’da Younes Belhanda kart cezalısı.

Galatasaray – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Berkan Kutlu kart cezalısı. Dries Mertens ise sakat. Adana Demirspor’da Younes Belhanda kart cezalısı.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Leo Dubois, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacha Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Nicola Zaniolo, Milot Rashica, Mauro Icardi

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Babajide Akintola, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

İddaa Tahmini

Galatasaray, Süper Lig’de 15 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Konyaspor deplasmanında 2-1 kaybeden Sarı Kırmızılılar, 14 maçlık galibiyet serisini de sonlandırdı. En yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 6 puan önündeler ama rakibinin 1 maçı eksik. Galatasaray’ın artık puan kaybı yaşamaması gerekiyor. Adana Demirspor ise Süper Lig’de Antalyaspor galibiyet ile moral buldu. Trabzonspor deplasmanında alınan farklı mağlubiyeti de unutturmuş oldular. Galatasaray maçın favorisi ama işleri pek kolay değil. Konyaspor mağlubiyetinin ardından nasıl bir reaksiyon gösterecekleri merak konusu. Adana Demirspor, Süper Lig’de tam 10 maçtır skor buluyor. Nef Stadı’nda en az 3 gol bekliyorum. Bol gol ve zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.25

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.38

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray zorlandı ama kazanmayı başardı. Adana Demirspor’u 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda kritik bir 3 puan elde ettiler.