sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 01.04.2023

1 Nisan Cumartesi günü için 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak derledik. İtalya Serie A Ligi 28. hafta mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Juventus – Hellas Verona: MS 1, 1.26 (iddaa) – 1.46 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 28. hafta heyecanı başlıyor. 1 Nisan Cumartesi akşamı fikstüründe yer alan mücadelede, Juventus ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Saat 21:45’te başlayan müsabaka, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 27. haftasında Filip Kostic’in attığı şık gol, zorlu İnter deplasmanında Juventus’u galibiyete taşıdı. Devre arasına 1-0 önde girmeyi başaran ev sahibi, geri kalan dakikalarda ezeli rakibine gol şansı tanımadı. Mücadeleyi Parades’in kırmızı kartıyla 10 kişi tamamlamak zorunda kalan JUVE, hem İtalya Serie A Ligi hem de UEFA Avrupa Ligi’nde üst üste galibiyetlere imza attı. Son 7 lig maçının 6’sından galip çıkmayı başaran Massimiliano Allegri ve öğrencileri, puanını 41’e getirirken, 7. sıraya yükseldi. Liderin en yakın takipçisiyken alınan puan silme cezasının ardından yeniden yükselişe geçmeyi başaran Juventus, galibiyetlerine Hellas Verona karşısında devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 27. haftasında Sampdoria deplasmanına konuk olan Hellas Verona, düşme hattının paylaştığı rakibi karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamazken, küme düşme hattının içerisinde yer almaya devam etti. Son 5 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Marco Zaffaroni’nin öğrencileri, 3 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza attı. Teknik adam değişikliğinin ardından toparlanma sinyalleri veren Hellas Verona’da, teknik adam etkisi kısa sürdü. Yeni hocasıyla ilk 3 maçında mağlup olmayan konuk ekip, son 5 haftadan ise galibiyet çıkaramadı. Bitime 11 hafta kala kader maçları başlayan Hellas Verona, milli ara dönüşünde Juventus deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısı iç saha avantajına ve Juventus’un 10 kişi kalmasına rağmen, mağlubiyetten kurtulamadılar. İtalya Serie A Ligi’nin formda takımları arasında yer alan Juventus, yeniden üst sıra savaşına dahil olmayı başardı. Milli araya derbi galibiyetiyle giren JUVE, aradan galibiyetle dönecek ve iç sahada konuk edeceği Hellas Verona karşısında, haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İnter – Fiorentina: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; İnter sahasında Fiorentina’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 28. hafta mücadelesi 1 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alırken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İnter zirveden adım adım uzaklaştı. Şampiyonluk şansı günden güne azalan İnter, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirirken, Porto engelini geçerek Çeyrek Final biletini cebine koydu. İtalya Serie A Ligi’nde ise alınan Spezia mağlubiyetinin ardından, son hafta Juventus derbisine çıkan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, iç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 2. sıradaki yerini Lazio’ya kaptıran ve 27 hafta sonunda 50 puanda kalan ev sahibi, bitime 11 hafta kala zirvenin 21 puan gerisinde kaldı. Milli ara öncesi ligde üst üste darbeler alan İnter, milli ara dönüşü sahasında Fiorentina’yı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Fiorentina engelini 4-3’lük deplasman galibiyetiyle geçmeyi başaran İnter, bir kez daha ezeli rakibinden 3 puan almayı hedefliyor. Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde 4’te 4 yapmayı başarırken, son 5 haftada ise mağlubiyete yer vermedi. Harika bir seriyle milli araya girmeyi başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Çeyrek Final biletini cebine koymayı başardı. İki kulvarda yükselişe geçen konuk ekip, Hellas Verona, Milan ve Cremonese karşısında aldığı üst üste galibiyetlerin ardından, milli ara öncesi iç sahada Lecce’yi 1-0 mağlup etmeyi başardı. Son 180 dakika kalesinde gole geçit vermeyen konuk ekip, bitime 11 hafta kala 37 puanla 9. sırada yer alıyor. Üst sıra takibini sürdüren Fiorentina, milli ara dönüşünde İnter deplasmanına konuk olacak. Vincenzo Italiano ve öğrencilerinde moraller yerinde. Üst üste mağlubiyetle almasına rağmen üst sıralardaki yerini koruyan İnter, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. Fiorentina ise galibiyetlerine bir yenisini daha eklemek ve 5’te 5 yapmak istiyor. Zorlu mücadelede iki takımında karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Cremonese – Atalanta: MS 2, 1.46 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Cremonese, 1 Nisan Cumartesi akşamı sahasında Atalanta’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak maçı, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 28 haftanın en zayıf halkası Cremonese. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Davide Ballardini ve öğrencileri, 28 hafta sonunda sadece ligde Roma’yı iç sahada 3 hafta önce mağlup etmeyi başarırken, geri kalan 26 haftadan 10 beraberlik, 16 mağlubiyet aldı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Cremonese, İtalya Serie A Ligi’ne tutunmakta zorlanıyor. Kalesinde 49 gole engel olmayı başaramayan ev sahibi, rakip filelere ise 22 gol gönderebildi. Hem savunma hem de hücum performansıyla sınıfta kalan Ceremonese, son olarak Monza deplasmanına konuk olurken, evine 1-1’lik beraberlikle döndü. Milli ara dönüşü Atalanta karşısında işleri oldukça zor. Atalanta puan kayıplarına son verdi. İtalya Serie A Ligi’nin 27. haftasında Empoli’yi sahasında konuk eden Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza attı. Marten de Roon ve Rasmus Höjlund’un ikinci yarıda attığı goller galibiyeti getirdi. Tam 4 hafta sonra ligde galip gelmeyi başaran konuk ekip, üst sıra yarışına yeniden tutundu. 4 haftada tam 10 puan kaybeden Atalanta, bitime 11 hafta kala 45 puanla 6. sırada yer alıyor. Zirvenin 21 puan gerisinde yer alan konuk ekip, şampiyonluk şansını büyük ölçüde kaybetmesine karşın, UEFA Şampiyonlar Ligi için mücadelesini sürdürüyor. Milli ara dönüşü ligin en zayıf halkası Cremonese’ye deplasmanda konuk olacak olan Atalanta, galibiyete yakın taraf. Konuk ekip son maçta gösterdiği geri dönüşle, Serie A Ligi’nde güven tazeledi. 27. haftada aldığı galibiyetle üst sıralara tutunan Atalanta, 4 maç sonra ligde kazandı. Güven tazelemeyi başaran Atalanta, aradan Cremonese deplasmanında geri dönecek. Ligin en zayıf performansını sergileyen ve 27 maçtan 1 galibiyet çıkaran Cremonese karşısında, Atalanta haftayı 3 puanla kapatmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 2.77

intobet Bahis Oranı: 4.21