sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 01.04.2023

1 Nisan Cumartesi günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Bayern Münih – Borussia Dortmund: 3.5 ÜST, 1.62 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’nın lideri Borussia Dortmund, 1 Nisan Cumartesi akşamı Bayern Münih deplasmanına konuk olacak. Der Klassiker mücadelesi Türkiye saati ile 19:30’da başlarken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bayern Münih’in yeni hocası Thomas Tuchel oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne bu sezon Nagelsmann önderliğinde damga vurmayı başaran Bayern Münih, 8’de 8 yaparak Çeyrek Final biletini cebine koymayı başarırken, Almanya Bundesliga’da liderliğin Dortmund’a kaptırılmasıyla birlikte, teknik adamın görevine son verildi. Milli ara öncesi konuk olduğu Bayer Leverkusen deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Bavyera ekibi, liderin 1 puan gerisine düştü. Milli arada yapılan teknik adam hamlesinin ardından Der Klassiker’de boy gösterecek olan Bayern Münih, ligin yeni liderini iç sahada mağlup ederek, zirveyi geri almak istiyor. Aralarında oynana son 9 maçta rakibine galibiyet şansı vermeyen Bayern Münih, ezeli rakibine son yıllarda ezici bir üstünlük kurdu. Borussia Dortmund, Almanya Bundesliga’da son 9 haftaya girilirken, liderlik koltuğunu ezeli rakibi Bayern Münih’in ellerinden almayı başardı. Son 10 haftada mağlubiyete yer vermeyen Edin Terzic’in öğrencileri, Köln’e karşı iç sahada aldığı 6-1’lik galibiyetin ardından, ligin yeni lideri oldu. Son 10 haftadan 9 galibiyet çıkarmayı başaran Sarı Siyahlılar, Der Klassiker öncesi çok formda. 10 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeye çok yaklaşan Dortmund, bu hafta en yakın rakibi Bayern Münih’e deplasmanda konuk olacak. Rakibiyle arasında 1 puan fark bulunan konuk ekip, bu kritik virajda hata yapmak istemiyor. Şampiyonluk yolunda kader maçlarından birine çıkacak olan Dortmund cephesinde, 10 maçlık serinin ardından moraller yüksek. Almanya Bundesliga’da şampiyonluk yarışı yeniden şekilleniyor. Lider ve liderin en yakın takipçisi karşı karşıya geliyor. Liderliği geri almak isteyen Bayern Münih sahaya yeni hocasıyla çıkacak. 10 maçtır kaybetmeyen yeni lider Dortmund ise, Der Klassiker öncesi çok formda. Liderlik yarışının kritik maçında, iki takımında zorlanmadan skor üreteceğini düşünüyorum. Mücadelede 3.5 gol barajı aşılacaktır.

Leipzig – Mainz 05: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; 1 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga 26. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Mainz 05 karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1. Leipzig önce UEFA Şampiyonlar Ligi’ne Son 16 Turu’nda veda etti, ardından Almanya Bundesliga’da 25. haftayı 1-0’lık Bochum mağlubiyetiyle kapattı. Devler sahnesine Chelsea karşısında veda eden ve rotasını Almanya Bundesliga’ya çeviren ev sahibi, 12 haftalık yenilmezlik serisinin sona ermesiyle birlikte, Bundesliga’da istikrardan uzak sonuçlar almaya başladı. Son 7 haftanın 4’ünde puan kaybeden Marco Rose ve öğrencileri, bitime 8 hafta kala liderin 8 puan gerisinde yer alıyor. Bochum deplasmanından eli boş dönen Leipzig, iç sahada puan kayıplarına son vermek istiyor. Şampiyonluk yarışında kritik bir haftaya girilirken, Leipzig’in galibiyete ihtiyacı var. Mainz 05 yenilmezlik serisini sürdürdü. Almanya Bundesliga’da son 6 hafta mağlubiyete yer vermeyen Bo Svensson’un öğrencileri, 4 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. Augsburg, Bayer Leverkusen, Mönchengladbach ve Hoffenheim karşısında üst üste galibiyetler almayı başarırken, son 2 hafta Hertha Berlin ve Freiburgi le berabere kaldı. Son 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran ekip, rakip filelere toplamda 15 gol gönderdi. Kalesinde ise sadece 5 gole izin veren Mainz 05, üst sıraları bırakmadı. 9. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, 6. sıradaki Frankfurt ile arasındaki puan farkını 3’e kadar indirmeyi başardı. Milli araya moralli giren Mainz 05, milli ara dönüşünde Leipzig deplasmanına konuk olacak. Almanya Bundesliga’da son 8 haftaya şampiyonluk umutlarıyla giren Leipzig, liderin 8 puan gerisinde. Bu hafta lider ile en yakın takipçisi karşı karşıya gelecek. Liderlik koltuğuna yaklaşma şansına sahip olan Leipzig, Mainz 05 karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Freiburg – Hertha Berlin: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 26. hafta heyecanı yaşanıyor. 1 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadelede, Freiburg ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2. Freiburg, Almanya Bundesliga’da son 6 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Christian Streich ve öğrencileri, 6 haftalık fikstürde 3 galibiyet, 3 beraberliğe imza atarken, bitime 8 hafta kala liderin 7 puan gerisinde, 4. sırada yer aldı. Şampiyonluk umutları devam eden ev sahibi, Avrupa Ligi vedasının ardından rotasını Bundesliga’ya çevirdi. UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’na namağlup bir performans grafiğiyle gelen Freiburg, Juventus karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. Hem iç saha hem de deplasmanda mağlup olarak turnuvaya veda eden ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise seriyi sürdürerek, üst sıraları bırakmadı. Freiburg milli ara dönüşünde çok formda. Hertha Berlin, Almanya Bundesliga’da ilk 25 haftayı 5 galibiyet, 6 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakırken, 21 puanla Play Out hattının içerisinde yer aldı. Bitime 8 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hisseden Sandro Schwarz’ın öğrencileri, 25 hafta sonunda kalesini tam 48 kez gole kapatmayı başaramazken, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Son 3 haftadan galibiyet çıkaramayan konuk ekipte, teknik adam Sandro Schwarz’ın tahtı sallanıyor. Milli ara öncesi en yakın  rakibi Hoffenheim’a deplasmanda konuk olan Hertha Berlin, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Almanya Bundesliga’da zirve takibini bırakmayan Freiburg, son 6 haftada mağlubiyete yer vermedi. Bitime 8 hafta kala üst sıralardaki iddiasını sürdüren Freiburg, milli ara dönüşü küme düşme tehlikesindeki Hertha Berlin karşısında kazanarak, seriyi 7 haftaya çıkaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.14

Bets10 Bahis Oranı: 26.35