İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Liverpool İddaa Tahmini 01.04.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi günü 7 maç var. Liverpool deplasmanda, Manchester City’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından takip edilebilecek.

Manchester City ile Liverpool zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester City galibiyetinin 1.60, beraberlik tercihinin 4.40, Liverpool galibiyetinin ise 5.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester City 3 Maçtır Kazanıyor

Manchester City, Premier Lig’de milli ara haftası öncesinde maç oynamamıştı. Ligde oynadıkları son karşılaşmada Crystal Palace’ı Selhurst Park’da 1-0 mağlup ettiler. Premier Lig’de oynadığı son 6 maçta 16 puan toplayan ve üst üste 3 maçtır kazanan Pep Guardiola’nın ekibi bu hafta Etihad’da Liverpool’u ağırlayacak. Lider Arsenal’ın 8 puan gerisinde bulunan Manchester City’nin 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Liverpool maçı öncesinde Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı bulunuyor.  

Liverpool 5 Maç Sonra Kaybetti

Liverpool’un Premier Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Milli maç arasından önceki hafta Vitality’de Bournemouth’a konuk olan Liverpool, rakibine 1-0 mağlup oldu. Sürpriz bir yenilgi yaşayan Jurgen Klopp’un öğrencileri ilk 4 yarışında da önemli bir kayıp yaşadı. Bournemouth maçı öncesine kadar Premier Lig’de oynadığı son 5 maçta 13 puan toplamıştı. Bu hafta sonu ise Etihad’da Manchester City’e konuk olacak Liverpool’u zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Liverpool’da Stefan Bajtecin’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Manchester City – Liverpool Maç Bilgileri

Manchester City – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 14.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı bulunuyor.  Liverpool’da Stefan Bajtecin’in sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, sezonun ilk yarısında oynanan maçı 1-0 kazanmayı başarmıştı ama bu kez işleri çok daha zor. Manchester City şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor ve lider Arsenal’ın 8 puan gerisindeler. Tabi 1 maçlarının eksik olduğunu belirtelim. Manchester City favori olsa da bu maçın kolay geçeceğini düşünmüyorum. Liverpool’da Avrupa umutlarını devam ettirme peşinde. Etihad’da karşılıklı gollerin atıldığı en az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.68

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City geriye düştüğü maçta farklı kazandı. Jack Grealish önderliğinde Liverpool’u 4-1 mağlup ettiler.