Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Kayserispor Bahis Tahmini 01.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, Trabzonspor karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

TrabzonsporKayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 1.52, beraberlik 4.66, Kayserispor kazanır ise 6.72 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Galibiyet Peşinde

Trabzonspor, milli araya 3 puan ile giren takımlardan biriydi. Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0’lık galibiyet ile ayrılan Bordo Mavililer puanını 45’e çıkarttı. 3. Sıradaki Beşiktaş’ın sadece 5 puan gerisindeler. Üstelik bu hafta ilk 4’de yer alan takımlar birbirleriyle oynayacak. Bu sebeple Trabzonspor adına son derece önemli bir hafta diyebiliriz. Kayserispor’u konuk edecek Trabzonspor maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Naci Ünüvar, Trezeguet ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları sürüyor.

Kayserispor Sürpriz Arayacak

Kayserispor’un Süper Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisi sona erdi. Milli aradan önceki hafta Hatayspor karşısında 3-0 hükmen galip geldiler. Süper Lig’de bu sezon puanını 38 yapan Kayserispor’un Avrupa umutları az da olsa devam ediyor ama bunun çok zor bir ihtimal olduğunu belirtelim. Önümüzdeki hafta içi de Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’nin konuğu olacaklar. Süper Lig’de bu hafta Trabzonspor’a konuk olacak Kayserispor, sezonun ilk yarısında oynanan maçı 2-1 kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde Kayserispor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Trabzonspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Naci Ünüvar, Trezeguet ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları sürüyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Yusuf Yazıcı, Enis Bardhi, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Maxi Gomez

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Gustavo Campanharo, Andrea Bertolacci, Carlos Mane, Mame Thiam, İlhan Parlak

İddaa Tahmini

Trabzonspor, milli araya Gaziantep KF karşısında aldığı 3-0’lık hükmen galibiyet ile girdi. Takımın başında sezon sonuna kadar Orhan Ak’ın görev yapacağı açıklandı. Bu hafta Kayserispor’u konuk edecek Bordo Mavililer, maçın favorisi olarak gösteriliyor. Kayserispor ise son haftalarda düşüşte. Milli araya hükmen Hatayspor galibiyeti ile girdiler ama öncesinde oynadıkları Fenerbahçe ve Antalyaspor maçlarında puan çıkartamadılar. Bu hafta Trabzonspor deplasmanında da işleri pek kolay değil. Trabzonspor’un taraftarı önünde 3 puan alarak ilk 3 umutlarını devam ettireceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: 7 golün atıldığı maçta kazanan Kayserispor oldu. Trabzonspor’u deplasmanda 4-3 mağlup ederek dikkat çektiler.