İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Real Betis İddaa Tahmini 02.04.2023

İspanya La Liga’da son haftaların formda takımı Atletico Madrid iç sahada, Real Betis karşısında 3 puan arayacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Atletico Madrid ile Real Betis zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Atletico Madrid galibiyetinin 1.58, beraberlik tercihinin 4.15, Real Betis galibiyetinin ise 6.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Atletico Madrid 3 Golle Kazandı

Atletico Madrid La Liga’da yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Milli araya 3 puan ile girmeyi başaran Diego Simeone’nin ekibi Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Valencia’yı 3 golle geçti. Rahat bir galibiyet alan Atletico Madrid’in La Liga’da yenilmezlik serisinin 10 maça çıktığını da belirtelim. 3. Sıraya kadar yükselen Atletico Madrid, bu hafta Real Betis karşısında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Sergio Reguilon ve Memphis Depay’ın sakatlıkları bulunuyor.

Real Betis Puan Peşinde

Real Betis’de yüzler gülüyor. La Liga’da son haftalarda önemli galibiyetler alan Manuel Pellegrini’nin ekibi, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Benito Villamarin’de konuk ettikleri Mallorca’yı 1-0 ile geçen Real Betis, La Liga’da yenilmezlik serisini 6 maça çıkartmış oldu. Bu 6 maçlık süreçte 14 puan topladılar ve ilk 4 umutlarını devam ettirdiler. Bu hafta sonu ise Atletico Madrid deplasmanında da puan arayacaklar. Maç öncesinde Real Betis’de Andres Guardado kart cezalısı. Nabil Fekir ise sakat.

Atletico Madrid – Real Betis Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Sergio Reguilon ve Memphis Depay’ın sakatlıkları bulunuyor. Real Betis’de Andres Guardado kart cezalısı. Nabil Fekir ise sakat.

Atletico Madrid'in 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, milli araya 3 puan ile girmeyi başardı. Valencia karşısında 3 puanı 3 golle alan Atletico Madrid, La Liga’da tam 10 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Son haftalarda alınan üst üste galibiyetler ile 3. Sıraya kadar çıktılar. Real Betis’de milli araya galibiyet ile girmişti. İç sahada konuk ettikleri Mallorca’yı 1-0 mağlup ettiler ve yenilmezlik serisini 6 maça çıkarttılar. Wanda Metropolitano’da maçın favorisi Atletico Madrid. Taraftarı karşısında Atletico Madrid’in kazanarak yoluna devam etmesini bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.36

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid tek golle 3 puanı kaptı. Wanda Metropolitano’da Real Betis’i 1-0 mağlup ettiler.