İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Udinese Maç Tahmini 02.04.2023

2 Nisan Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nde 28. hafta heyecanı Türkiye saati ile 13:30’da başlıyor. Günün ilk maçında Bologna ile Udinese karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Rexbet, Bologna galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.40, Udinese galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.96 oran kazandırıyor.

Bologna Düşüşe Geçti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bologna’da, milli ara dönüşü Andrea Cambiaso ve Nicola Bagnolini’nin sakatlıkları devam ediyor. 27. haftada konuk olduğu Salernitana deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Bologna, son 3 haftanın tamamında puan kaybı yaşarken, bitime 11 hafta kala 10. sıraya kadar geriledi. Üst sıra savaşında ağır yara alan ev sahibi, 6. sıranın 8 puan gerisine düştü. Sezonun ilk yarısında Udinese’yi deplasmanda mağlup etmeyi başaran Thiago Motta’nın öğrencileri, milli ara dönüşü yeniden Udinese ile karşı karşıya gelecek. 1 puan gerisinde kaldığı rakibi karşısında galibiyete ihtiyacı olan Bologna, iç saha avantajını iyi değerlendirmek istiyor.

Udinese 2 Haftadır Kazanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır kazanan Udinese, UEFA Avrupa Ligi hayallerine bitime 11 hafta kala devam ediyor. Üst üste 6 maçta puan kayıpları yaşayan, 16 haftadan ise sadece 1 galibiyet alabilen Andrea Sottil’in öğrencileri, kabusa Empoli ve Milan galibiyetleriyle son verdi. Empoli deplasmanında tek golle kazanan konuk ekip, Milan’ı ise iç sahada 3-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı. 27 hafta sonunda 9 galibiyet, 11 beraberlik, 7 mağlubiyetle 38 puan toplamayı başaran Udinese, ligin 8. sırasında yer alıyor. Konuk ekip kalesinde 31 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri ise 37 kez havalandırdı. Udinese milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Bologna – Udinese Maç Bilgileri

Bologna – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 13.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bolonga’da Andrea Cambiaso ve Nicola Bagnolini’nin sakatlıkları devam ediyor. Udinese’de ise Walace, Perez ve Rodrigo Becao’nun kart cezası bulunuyor. Enzo Ebosse ve Gerard Deulofeu’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Michel Aebischer, Roberto Soriano, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Nikola Moro, Riccardo Orsolini.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Rodrigo Becao, Tolgay Arslan, Lazar Samardzic, Sandi Lovric, Florian Thauvin, Roberto Pereyra, Jaka Bijol, Beto, Isaac Success.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıra takibini sürdüren Bologna ve Udinese, milli ara dönüşünde karşı karşıya gelecek. İki takımında hayallerinden kolay vazgeçmeyeceğini ve kritik maçta karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna’dan 3 gollü galibiyet. Ev sahibi Udinese karşısında lige harika bir geri dönüş yaparken, kalesini gole kapattığı mücadeleden, 3 golle galip çıkmayı başardı.