İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Almeria İddaa Tahmini 02.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Almeria deplasmanda, Celta Vigo’ya konuk olacak. Karşılaşmayı saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Celta Vigo ve Almeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Celta Vigo kazanır 1.58, beraberlik 4.25, Almeria kazanır ise 5.80 olarak açıklanmış.

Celta Vigo Çıkışa Geçti

Celta Vigo’da yüzler gülüyor. Carlos Carvahal’ın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta Espanyol deplasmanına konuk oldu ve rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. Son haftalarda önemli sonuçlar alan Celta Vigo’nun La Liga’da oynadığı son 5 karşılaşmada 11 puan topladığı ve mağlubiyet yaşamadığını belirtelim. Balaidos’da oynadıkları son maçta ise Rayo Vallecano’yu 3 golle geçtiler. Bu hafta Almeria’yı ağırlayacak olan Celta Vigo maçın favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Celta Vigo’da Oscar Mingueza ve Augusto Solari sakat olan isimler.

Almeria’nın İşi Zor

Almeria, La Liga’da milli araya beraberlik ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Cadiz ile 1-1 berabere kaldılar. La Liga’da galibiyet hasreti 3 maça çıkan Almeria, düşme hattında bulunuyor. Bu sezon La Liga’da Elche’nin ardından en az puan toplayan takım olduklarını da belirtelim. Son 3 maçlık süreçte sadece 1 puan alabilen Almeria’da moraller bozuk. Bu hafta Balaidos’da Celta Vigo’da El Bilal Toure sakat. Inigo Eguaras’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Celta Vigo – Almeria Maç Bilgileri

Celta Vigo – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Oscar Mingueza ve Augusto Solari sakat olan isimler. Celta Vigo’da El Bilal Toure sakat. Inigo Eguaras’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Celta Vigo’da yüzler gülüyor. La Liga’da oynadığı son maçta Espanyol’un konuğu olan Celta Vigo, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başarmıştı. La Liga’da oyandıkları son 5 maçta da mağlubiyet yüzü görmüyor. Almeria ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Cadiz ile 1-1 berabere kaldılar. Düşme tehlikesi yaşayan Almeria hiç güven vermiyor. Celta Vigo, Balaidos’da maçın net favorisi. Almeria’yı mağup ederek haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.38

intobet Oranı: H1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo’da yenilmezlik serisi 6 maça çıktı. Balaidos’da konuk ettikleri Almeria ile 2-2 berabere kaldılar.