Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Alanyaspor İddaa Tahmini 02.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Alanyaspor deplasmanda, Giresunspor’a konuk olacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Giresunspor ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Giresunspor kazanır 2.52, beraberlik 3.73, Alanyaspor kazanır ise 2.81 olarak açıklanmış.

Giresunspor Alt Sıralarda

Giresunspor, Süper Lig’de üst üste 9 maçtır galibiyet alamıyor. Ligde oynadıkları son maçta Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kalmışlardı. 2023 yılında henüz Süper Lig’de galibiyet ile tanışamadılar. Yaşanan puan kayıplarının ardından küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Karadeniz ekibi, 23 puana sahip ve son sıradaki Ümraniyepsor ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta ise iç sahada Alanyaspor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Alanyaspor’da Moraller Bozuk

Alanyaspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de son 2 maçından da puan çıkartamayan Alanyaspor, Ersun Yanal yönetiminde de istediği sonuçları alamıyor. Milli maç arasından önceki hafta Fenerbahçe’yi konuk eden Akdeniz ekibi, 1-0 öne geçtiği maçı 3-1 kaybetmişti. Süper Lig’de bu sezon deplasman karnesi zayıf olan Alanyaspor’un Süper Lig’de oynadığı hiçbir deplasman maçını kazanamadığını da belirtelim. Bu hafta sonu ise Giresunspor’a konuk olacak Alanyaspor’u zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da Yusuf Özdemir kart cezalısı.

Giresunspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Giresunspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 16.00’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Yusuf Özdemir kart cezalısı.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Runar Runarsson, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Leroy Fer, Daniek Candeias, Zinadine Ferhat, Ahmed Hassan

İddaa Tahmini

Giresunspor’da işler yolunda gitmiyor. Karadeniz ekibi Süper Lig’de tam 9 maçtır galibiyet alamıyor. En son galibiyetlerini 2022 yılında Gaziantep FK’ya almışlardı. Süper Lig’de oynadığı son maçta ise Giresunpsor’un Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldığını belirtelim. Alanyaspor’da ise göreve Ersun Yanal geldi ve çıktıkları 3 maçta 2 mağlubiyet yaşadılar. Milli maç arasından önceki hafta Fenerbahçe’ye 3-1 kaybettiler. Her iki takımında savunması güven vermiyor. Bu sebeple gollere yönelmek daha mantıklı. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir karşılaşma bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Giresunspor 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkarttı. Son 10 dakikada buldukları gollerle Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldılar.