sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.04.2023

2 Nisan Pazar günü için 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Fenerbahçe – Beşiktaş: MS 0, 3.33 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Fenerbahçe sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Türkiye Süper Lig derbisi 2 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:30’da başlarken, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Dev maçın hakemi Halil Umut Meler. Fenerbahçe’de derbi öncesi parola şampiyonluk. Milli ara öncesi lider Galatasaray tam 14 hafta sonra puan kaybı yaşarken, Sarı Lacivertliler konuk olduğu Alanyaspor deplasmanından 3-1’lik galibiyetle döndü ve puan farkını 6’ya indirdi. Devre arasına 1-0 geride giren Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda kritik bir geri dönüşe imza attı. Enner Valencia penaltıdan bulduğu 2 golle geri dönüş ateşini yakarken, Emre Mor son sözü söyledi ve harika bir golle skoru 3-1’e getirdi. Puan farkının suni olduğunu ve Fenerbahçe’nin ezeli rakibinin sadece 3 puan gerisinde olduğunu söyleyelim. Bay geçtiği haftada lider Gaziantep FK maçını hükmen kazandı. Fenerbahçe’de eksik maçını hükmen kazandığında, puan farkı 3’e inecek. Son 7 Süper Lig maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Jorge Jesus ve öğrencileri, 6 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. UEFA Avrupa Ligi serüvenine Sevilla karşısında veda eden Fenerbahçe, iki kulvarda birden yaşadığı zorlu fikstürün sonuna geldi ve rotasını Süper Lig şampiyonluğuna çevirdi. Derbi öncesi sakatlıklar moralleri bozarken, 24 maçta 25 golle sezona damga vuran Enner Valencia’nın derbiye yetişeceğini söyleyelim. Türkiye Süper Lig’de son 10 haftaya girilirken, Beşiktaş ya tamam ya devam diyecek. Lider Galatasaray’ın 11, Fenerbahçe’nin ise 6 puan gerisinde kalan Siyah Beyazlılar, Kadıköy deplasmanında kazanarak, şampiyonluk yarışının içerisinde kalmak istiyor. Son 3 haftada Ankaragücü, Başakşehir ve İstanbulspor’u mağlup etmeyi başaran Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde yükselişe geçti. Cenk Tosun teknik adam değişikliğinin ardından hücum hattında harika performanslar sergilemeye başlarken, Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal ikilisi sakatlıklarını atlatarak takıma döndü ve son maçta skor katkısı verdi. Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe ile iç sahada golsüz berabere kalan Beşiktaş, son 3 derbide beraberliklerle yetindi. Şenol Güneş ve öğrencilerinin deplasmanda kazanmaktan başka şansları kalmadı. Fenerbahçe ile Beşiktaş, şampiyonluk yolundaki en zorlu sınavını verecek. İki takımda liderin gerisinde yoluna devam ederken, hata lükslerini kaybettiler. Derbi galibiyetlye şampiyonluk savaşını sürdürmek isteyen Fenerbahçe ve Beşiktaş, son 3 derbide birbirlerine üstünlük kuramadı. İki ezeli rakibin bir kez daha 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kuramayacağını ve 1’er puana razı geleceğini düşünüyorum.

Werder Bremen – Hoffenheim: KGVAR, 1.41 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 2 Nisan Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga 26. hafta mücadelesinde, Werder Bremen ile Hoffenheim kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 18:30. Werder Bremen, Almanya Bundesliga2da son 3 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Üst süste alınan Augsburg ve Bayer Leverkusen mağlubiyetlerinin ardından, milli ara öncesi Mönchengladbach deplasmanına konuk olurken, 2 kez geriden gelerek skoru eşitlemeyi başardı. Son dakika golüyle mağlubiyetten kurtulan ve evine 2-2’lik beraberlikle dönen Ole Werner’in öğrencileri, bitime 9 hafta kala 31 puanla 11. sırada yer alıyor. Düşme hattının 10 puan üzerinde yer alan Werder Bremen, milli ara dönüşü Hoffenheim karşısında kazanarak, ligdeki rahat konumunu korumak istiyor. Sezonun ilk yarısında Werder Bremen rakibini deplasmanda 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı. Tüm kötü gidişata rağmen, kümede kalma savaşı veren Hoffenheim karşısında favori taraflar. Konuk ekipte Munas Dabbur kart cezalısı. Grischa Prömel’in ise sakatlığı devam ediyor. Hofenheim yeni hocası Pellegrino Matarazzo yönetiminde ilk galibiyetini aldı. Üst üste 10 maçta puan kaybı yaşayan konuk ekip, 6 hafta önce göreve getirdiği Matarazzo ile puan kayıplarına devam ederken, milli ara öncesi en yakın rakibi Hertha Berlin’i mağlup ederek, düşme hattından uzak kalmayı başardı. Sahasında 3-1’lik galibiyete imza atan konuk ekip, kötü gidişata son verdi ve araya moralli girdi. Düşme hattından sadece 1 puan uzaklıkta yoluna devam eden Hoffenheim, milli ara dönüşünde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Henüz düşme tehlikesini atlatmayı başaramayan konuk ekip, üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Werder Bremen kazanarak alt sıralardan uzak kalmak, Hoffenheim ise kazanarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Mücadelede iki takımında kalesini gole kapatamayacağını ve karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

Köln – Mönchengladbach: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından 2 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Köln ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da son 5 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Köln, adım adım düşme potasına yaklaşırken, teknik adam Steffen Baumgart’ın tahtı sallanmaya başladı. Milli ara öncesinde Dortmund deplasmanına konuk olan ev sahibi, sahadan 6-1’lik hezimetle ayrıldı. Düşme hattıyla puan farkı 6’ya kadar inerken, Köln son 9 haftaya girdiğimiz bu zorlu fikstürde, zor günler geçiriyor. Milli ara dönüşünde Gladbach karşısına çıkacaklar. Sezonun ilk yarısında rakibine deplasmanda 5-2 kaybeden ev sahibi, hücum hattında etkili olurken, savunma performansıyla sınıfta kaldı. Son 5 hafta kalesinde tam 13 gol gören Köln, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. Steffen Baumgart ve öğrencileri, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. Daniel Farke ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. İç sahada berabere kalan konuk ekip, deplasmanda ise mağlup olmaktan kurtulamadı. Taraftarı önünde konuk ettiği Freiburg ve Werder Bremen karşısında 1’er puan alan ekip, Leipzig ve Mainz 05 deplasmanlarından ise mağlup ayrıldı. Dış sahada 2 haftada 7 gol yiyen Gladbach, rakip filelere ise gol gönderemedi. Son olarak sahasında Werder Bremen’i konuk eden Farke ve öğrencileri, 2 kez öne geçtiği mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Son dakika golüne engel olamayan ve 1 puanla yetinen ekip, bitime 9 hafta kala 31 puanla 10. sırada yer alıyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, haftalardır maç kazanamayan Köln ve Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. İki takımda kötü gidişatına son vermek istiyor. Milli arayla dinlenme fırsatı bulan taraflar, lige iyi bir geri dönüş yapacak ve 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.66

Bets10 Bahis Oranı: 26.40