sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 02.04.2023

2 Nisan Pazar günü İtalya Serie A Ligi kapsamında oynanacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Napoli – Milan: MS 1, 1.64 (iddaa) – 1.90 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 2 Nisan Pazar akşamı derbi heyecanı bizleri bekliyor. Napoli sahasında Milan’ı konuk edecek. İki ezeli rakibin 28. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 11 haftaya girilirken, derbiye ev sahipliği yapacak olan Napoli, en yakın rakibinin 19 puan üzerinde, liderlik koltuğunda oturuyor. Luciano Spalletti önderliğinde rüya gibi bir sezon geçiren ev sahibinde, yeni transferler Min-Jae Kim, Khvicha Kvaratskhelia ve kariyer sezonlarını yaşayan Eljif Elmas ile Victor Osimhen sezona damga vuruyor. 27 haftadan 23 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 71 puan toplamayı başaran Napoli, sadece İnter ve Lazio derbilerini kaybetti. Adım adım şampiyonluğa yürüyen ev sahibi, milli ara öncesi Atalanta’yı 2-0, Torino’yu ise 4-0’lık skorlarla mağlup etti. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen ekip, toplamda 64 gol bulurken, kalesinde sadece 16 gole izin verdi. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finalist olmayı başarırken, Serie A Ligi’nde ise şampiyonluk hayallerini büyük ölçüde kaybetti. Stefano Pioli ve öğrencileri, Tottenham engelini geçerek devler sahnesinde yoluna devam etmeyi başarırken, bu sezona Şampiyonlar Ligi’nde son derece etkili oldu. Çeyrek Final eşleşmesinde ise Napoli ile eşleşen Milan, bu hafta prova niteliğinde bir sına verecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı 1 puanla kapatan konuk ekip, Fiorentina ve Udinese deplasmanlarından mağlubiyetlerle dönerken, iç sahada konuk ettiği Salernitana ile berabere kaldı. Son haftalarda ligde etkisiz kalan Milan, zorlu Napoli deplasmanında güven vermeyi başaramadı. İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, adım adım şampiyonluğa yürüyor. Harika bir sezon geçiren Napoli, galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyecek ve derbide Milan engelini 3 puanla geçmeyi başaracaktır.

Monza – Lazio: MS 2, 1.86 (iddaa) – 2.15 (intobet) ; Monza ile Lazio, milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde kozlarını paylaşacak. 2 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yaayınlanacak. Monza, İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta mağlubiyete yer vermedi. Empoli karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından, Hellas Verona ve Cremonese ile 1-1 berabere kaldılar. 2 maçta da geriden gelerek skoru eşitlemeyi başaran Raffaele Palladino’nun öğrencileri, düşme hattıyla puan farkını 15’e kadar çıkarmayı başardı ve bitime 11 hafta kala rahat bir konumda yer aldı. Göreve Raffaele Palladino’nun gelişiyle birlikte yükselişe geçen Monza, son 13 haftada ise sadece Milan ve Salernitana’ya kaybetti. Kolay kolay maç kaybetmeyen ligin yeni temsilcisi, milli ara dönüşünde Lazio ile karşı karşıya gelecek. Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. Sarri ve öğrencileri, Roma derbisinden 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başarırken, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkardı ve 2. sırayı ele geçirdi. 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan Lazio, bu hafta ise Monza deplasmanına konuk olacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi’ne veda etmesinin ardından rotasını tamamen Serie A Ligi’ne çeviren konuk ekip, lider ile arasındaki puan farkını 19’a indirdi. Son 8 maçında 2.5 gol barajı aşılmayan Lazio, son haftalarda iyi savunma performansıyla dikkat çekiyor. Sezonun ilk yarısında ligin yeni temsilcisi Monza’yı iç sahada mağlup etmeyi başaran konuk ekip, deplasmanda da kazanarak, 2. sıradaki yerini korumak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Lazio, 2. sıraya kadar yükseldi. Liderin en yakın takipçisi olarak son 11 haftaya girmeyi başaran Lazio, galibiyetlerine Monza karşısında devam edecektir.

Roma – Sampdoria: KGVAR, 1.99 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; Roma sahasında Sampdoria’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 28. hafta mücadelesi, 2 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Roma cephesinde milli ara dönüşü 5 eksik bulunuyor. Marash Kumbulla, Bryan Cristante, Roger Ibanez ve Gianluca Mancini kart cezalısı. Darboe’nin ise sakatlığı devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta Sassuolo ve Lazio mağlubiyetlerinden kurtulmayı başaramayan ev sahibi, son olarak Lazio derbisini 9 kişiyle deplasmanda kaybetti. Konferans Ligi’nin son şampiyonu, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Finalist olmayı başardı. Zor bir fikstür geçiren Roma, milli arayla birlikte dinlenme şansı buldu. Bu hafta sahasında Sampdoria’yı konuk edecek olan Jose Mourinho’nun öğrencileri, rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı. Sampdoria, İtalya Serie A Ligi’nde 27. haftayı galibiyetle kapattı. Dejan Stankovic ve öğrencileri, 10 maçlık galibiyet hasretine Hellas Verona karşısında son vermeyi başarırken, milli araya 3-1’lik galibiyetle gitti. 10 maç boyunca devam eden puan kayıplarının ardından küme düşme hattında yer alan konuk ekip, Hellas Verona galibiyetiyle düşme hattından kurtulmayı başaramazken, düşme hattının üzeriyle puan farkı 9’a indi. Kümede kalma savaşı devam eden Sampdoria, bu hafta Roma deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında iç saha avantajına rağmen Roma karşısında mağlup olan Sampdoria’nın, bu hafta galibiyete ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nde aldığı üst üste mağlubiyetlerle üst sıraları tehlikeye atan Roma, iç sahada kötü gidişata son vermek istiyor. Sampdoria ise 10 hafta sonra galip gelirken, ligde kalma savaşını sürdürüyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 6.07

intobet Bahis Oranı: 9.19