İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Milan İddaa Tahmini 02.04.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 2 Nisan Pazar akşamı derbi heyecanı bizleri bekliyor. Napoli sahasında Milan‘ı konuk edecek. İki ezeli rakibin 28. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 21:45’te başlarken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Napoli galibiyetine 1.90, beraberliğe 3.55, Milan galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.04, 2.5 Alt 1.77 oran kazandırıyor.

Napoli Şampiyonluğa Yürüyor

İtalya Serie A Ligi’nde son 11 haftaya girilirken, derbiye ev sahipliği yapacak olan Napoli, en yakın rakibinin 19 puan üzerinde, liderlik koltuğunda oturuyor. Luciano Spalletti önderliğinde rüya gibi bir sezon geçiren ev sahibinde, yeni transferler Min-Jae Kim, Khvicha Kvaratskhelia ve kariyer sezonlarını yaşayan Eljif Elmas ile Victor Osimhen sezona damga vuruyor. 27 haftadan 23 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 71 puan toplamayı başaran Napoli, sadece İnter ve Lazio derbilerini kaybetti. Adım adım şampiyonluğa yürüyen ev sahibi, milli ara öncesi Atalanta’yı 2-0, Torino’yu ise 4-0’lık skorlarla mağlup etti. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen ekip, toplamda 64 gol bulurken, kalesinde sadece 16 gole izin verdi.

Milan Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Finalist olmayı başarırken, Serie A Ligi’nde ise şampiyonluk hayallerini büyük ölçüde kaybetti. Stefano Pioli ve öğrencileri, Tottenham engelini geçerek devler sahnesinde yoluna devam etmeyi başarırken, bu sezona Şampiyonlar Ligi’nde son derece etkili oldu. Çeyrek Final eşleşmesinde ise Napoli ile eşleşen Milan, bu hafta prova niteliğinde bir sına verecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı 1 puanla kapatan konuk ekip, Fiorentina ve Udinese deplasmanlarından mağlubiyetlerle dönerken, iç sahada konuk ettiği Salernitana ile berabere kaldı. Son haftalarda ligde etkisiz kalan Milan, zorlu Napoli deplasmanında güven vermeyi başaramadı.

Napoli – Milan Maç Bilgileri

Napoli – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Victor Osimhen’in sakatlığı bulunuyor. Milan takımında Zlatan Ibrahimovic’in sakatlığı devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Mathias Olivera, Amir Rrahmani, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, adım adım şampiyonluğa yürüyor. Harika bir sezon geçiren Napoli, galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyecek ve derbide Milan engelini 3 puanla geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.64

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan, milli ara dönüşünde İtalya Serie A Ligi’ne damga vurdu ve bu sezon Napoli’ye en ağır mağlubiyetini yaşattı. Lider Napoli özellikle iç sahada bu sezon ilk kez bu kadar etkisizdi.