İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United Manchester United İddaa Tahmini 02.04.2023

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Manchester United deplasmanda, Newcastle United’a konuk oluyor. Karşılaşmayı saat 18.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Newcastle United ile Manchester United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Newcastle United galibiyetinin 2.45, beraberlik tercihinin 3.50, Manchester United galibiyetinin ise 2.98 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Newcastle United’da İlk 4 Umutları

Newcastle United, Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya başladı. Milli maç arasından önceki hafta Nottingham Forest’a konuk olan Newcastle United, rakibini 2-1 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Bir önceki hafta ise Wolverhampton karşısında 2-1 kazanmışlardı. Son 2 maçından 6 puan çıkartan Eddie Howe’un öğrencileri Şampiyonlar Ligi umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise St. James Park’da Manchester United’ı konuk edecekler. Maç öncesinde Newcastle United’da Anthony Gordon’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Manchester United 3 Puan Arıyor

Manchester United, Premier Lig’de son 2 maçta puan kaybı yaşadı. Anfield’da Liverpool’a 7-0 kaybederek hayal kırıklığı yaratan Kırmızı Şeytanlar, bu mağlubiyetin ardından ise Old Trafford’da konuk ettiği Southampton ile de golsüz berabere kaldı. Son 2 maçta 5 puan bırakan Manchester United’da moraller bozuk. FA Cup’da ise yollarına devam ediyorlar. Çeyrek finalde Fulham ile karşılaşan Erik ten Hag’ın ekibi sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılarak tur atlamıştı. Bu hafta ise Premier Lig’de Newcastle United’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Manchester United’da Christian Eriksen ve Alejandro Garnacho sakat. Carlos Casemiro’da kart cezalısı.

Newcastle United – Manchester United Maç Bilgileri

Newcastle United – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Anthony Gordon’un sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Manchester United’da Christian Eriksen ve Alejandro Garnacho sakat. Carlos Casemiro’da kart cezalısı.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Loris Karius, Kieran Trippier, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimares, Saint Allan Maximin, Joelinton, Alexander Isak

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Carlos Casemiro, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Markus Rashford

İddaa Tahmini

Manchester United, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçında da puan kaybı yaşadı. Liverpool’a 7-0 kaybeden Manchester United, Southampton ile de golsüz berabere kaldı. FA Cup’da ise Fulham’ı 3-1 ile geçerek yarı finale yükseldiler. Newcastle United ise milli araya 3 puan ile girdi. Nottingham Forest deplasmanında Isak’ın golleriyle 2-1 kazanarak 3 puanı kaptılar. Bir önceki hafta Wolverhampton’ı 2-1 mağlup etmişlerdi. Manchester United’ın bu hafta reaksiyon göstermesini bekliyorum. Newcastle United deplasmanından en az 1 puan ile dönerler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.39

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 1.59

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United’da puan kayıpları devam etti. Newcastle United deplasmanında 2-0 kaybeden Manchester United’da galibiyet hasreti 3 maça çıktı.