İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Valladolid İddaa Tahmini 02.04.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Madrid evinde, Valladolid karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Madrid Valladolid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Real Madrid kazanır 1.22, beraberlik 6.70, Valladolid kazanır ise 13.50 olarak açıklanmış.

Real Madrid’de Moraller Bozuk

Real Madrid, La Liga’da milli araya mağlubiyet ile girmişti. Camp Nou’da lider Barcelona’ya konuk olan Carlo Ancelotti’nin ekibi mücadeleden 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı. Maçın başında öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Lider Barcelona’nın 12 puan gerisine düşen Real Madrid’de moraller bozuk. Bu hafta sonu ise Santiago Bernabeu’da Valladolid’i konuk edecek olan Real Madrid maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Thibau Courtouis sakat. Nacho’nun ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Valladolid Evinde Kaybetti

Valladolid’de moraller bozuk. Milli maç arasından önceki hafta Nuevo Jose Zorrilla’da Athletic Bilbao’yu konuk eden Valladolid, rakibine 3-1 mağlup oldu. Kötü bir performans gösteren Pacheta’nın ekibinin mağlubiyeti hak ettiğini belirtelim. Bu yenilginin ardından düşme hattına biraz daha yaklaşan Valladolid, 18. Sırada yer alan Valencia’nın 2 puan önünde. Bu hafta kaybetmeleri halinde düşme hattına gerileyebilirler. Maç öncesinde Valladolid’de Javier Sanchez kart cezalısı. Anuar Tuhami ve Darwin Machis ise sakat.

Real Madrid – Valladolid Maç Bilgileri

Real Madrid – Valladolid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 17.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Thibau Courtouis sakat. Nacho’nun ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Valladolid’de Javier Sanchez kart cezalısı. Anuar Tuhami ve Darwin Machis ise sakat.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, Eduardo Camavinga, Federico Valverde, Ceballos, Vinicius Junior, Luka Modric, Rodrygo, Karim Benzema

Valladolid'in ilk 11'i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

İddaa Tahmini

Real Madrid’in şampiyonluk umutları iyice azaltı. La Liga’da oynadıkları son maçta El Clasico’da Barcelona’ya 2-1 kaybeden Real Madrid, rakibinin 12 puan gerisine düştü. Artık buradan şampiyonl olma şansları da pek kalmadı gibi. Valladolid ise alt sıralarda yer alıyor. Milli araya Athletic Bilbao mağlubiyet ile giren Valladolid, rakibine 3-1 kaybetmişti. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta ise sadece 1 galibiyet alabildiler. Real Madrid maçın net favorisi. El Clasico mağlubiyetinden sonra moral bulmak isteyeceklerdir. Real Madrid’in farklı kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.38

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.59

Maç Sonucu: 6-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid farka gitti. Bernabeu’da konuk ettikleri Valladolid’i Benzema önderliğinde 6 golle geçtiler.