İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Sampdoria İddaa Tahmini 02.04.2023

Roma sahasında Sampdoria‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 28. hafta mücadelesi, 2 Nisan Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Roma galibiyetine 1.47, beraberliğe 4.40, Sampdoria galibiyetine ise 7.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.26, beraberliğe 3.79, konuk ekibe ise 6.69 oran veriyor.

Roma 2 Haftadır Mağlup

Roma cephesinde milli ara dönüşü 5 eksik bulunuyor. Marash Kumbulla, Bryan Cristante, Roger Ibanez ve Gianluca Mancini kart cezalısı. Darboe’nin ise sakatlığı devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta Sassuolo ve Lazio mağlubiyetlerinden kurtulmayı başaramayan ev sahibi, son olarak Lazio derbisini 9 kişiyle deplasmanda kaybetti. Konferans Ligi’nin son şampiyonu, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Finalist olmayı başardı. Zor bir fikstür geçiren Roma, milli arayla birlikte dinlenme şansı buldu. Bu hafta sahasında Sampdoria’yı konuk edecek olan Jose Mourinho’nun öğrencileri, rakibini deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Sampdoria Kabusa Son Verdi

Sampdoria, İtalya Serie A Ligi’nde 27. haftayı galibiyetle kapattı. Dejan Stankovic ve öğrencileri, 10 maçlık galibiyet hasretine Hellas Verona karşısında son vermeyi başarırken, milli araya 3-1’lik galibiyetle gitti. 10 maç boyunca devam eden puan kayıplarının ardından küme düşme hattında yer alan konuk ekip, Hellas Verona galibiyetiyle düşme hattından kurtulmayı başaramazken, düşme hattının üzeriyle puan farkı 9’a indi. Kümede kalma savaşı devam eden Sampdoria, bu hafta Roma deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında iç saha avantajına rağmen Roma karşısında mağlup olan Sampdoria’nın, bu hafta galibiyete ihtiyacı var.

Roma – Sampdoria Maç Bilgileri

Roma – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da Marash Kumbulla, Bryan Cristante, Roger Ibanez ve Gianluca Mancini kart cezalısı. Darboe’nin ise sakatlığı devam ediyor. Sampdoria’da ise Bram Nuytinck kart cezalısı. Conti ve Pusetto’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Rick Karsdorp, Matias Vina, Leonardo Spinazzola, Roger, Lorenzo Pellegrini, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Dybala.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Martin Turk, Jeison Murillo, Bartosz Bereszynski, Bruno Amione, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Koray Günter, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Daniele Montevago, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde aldığı üst üste mağlubiyetlerle üst sıraları tehlikeye atan Roma, iç sahada kötü gidişata son vermek istiyor. Sampdoria ise 10 hafta sonra galip gelirken, ligde kalma savaşını sürdürüyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.99

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma iç sahada zorlanmadan kazandı. Rakibini 10 kişi yakalayan Jose Mourinho ve öğrencileri, 3 puanı 3 golle aldı.