Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ümraniyespor Konyaspor Bahis Tahmini 02.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de Pazar günü 3 maç var. Günün ilk maçında Ümraniyespor evinde, Konyaspor’u ağırlayacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Ümraniyespor ile Konyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Ümraniyespor galibiyetine 3.11, beraberlik tercihine 3.60, Konyaspor galibiyetine ise 2.38 verildiğini görüyoruz.

Ümraniyespor Son Sırada  

Ümraniyespor, Süper Lig’de yenilmezlik serisini 4 maça çıkarttı. Milli araya beraberlik ile giren Recep Uçar’ın ekibi konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Ümraniyespor, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Ligin son sırasında yer alıyorlar ve bu hafta Konyaspor karşısında alacakları 3 puanın önemi çok büyük. Ümraniyespor’un sezonun ilk yarısındaki maçı 1-0 kaybettiğini de belirtelim. Maç öncesinde Ümraniyespor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor Lideri Devirdi

Konyaspor, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Lider Galatasaray’ı konuk eden Konyaspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2. Yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazandı ve sürpriz bir galibiyet elde etti. Süper Lig’de uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanışan Aleksandar Stanojevic’in öğrencileri 2023 yılında ilke kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu hafta sonu ise Ümraniyespor deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Konyaspor’da Francisco Calvo kart cezalısı. Uche Ikpeazu ise sakat.

Ümraniyespor – Konyaspor Maç Bilgileri

Ümraniyespor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Francisco Calvo kart cezalısı. Uche Ikpeazu ise sakat.

Ümraniyespor'un ilk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Berke Özer, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Geraldo, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Umut Nayir

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Domagoj Pavicic, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

İddaa Tahmini

Ümraniyespor’da moraller yerinde. Süper Lig’de milli araya Kasımpaşa beraberliği ile giren Ümraniyespor, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Recep Uçar’ın ekibi Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta tam 8 puan topladı. Kümede kalma umutlarını da arttırdılar. Konyaspor ise Süper Lig’de milli araya galibiyet ile girdi. Lider Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek dikkat çektiler. 2023 yılında Süper Lig’de ilk galibiyetini almış oldular. Her iki takımda moralli. Gollü bir mücadele olacağını düşünüyorum. Her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Ümraniyespor 2 kez  öne geçti ama galibiyet alamadı. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor ile 2-2 berabere kaldılar.