İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Tottenham İddaa Tahmini 03.04.2023

İngiltere Premier Lig’de haftanın kapanış maçı. Tottenham deplasmanda, Everton’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Everton Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Everton kazanır 3.40, beraberlik 3.40, Tottenham kazanır ise 2.25 olarak açıklanmış.

Everton Alt Sıralarda

Everton, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Milli maç arasına 1 puan ile giren Sean Dyche’ın ekibi konuk olduğu Chelsea deplasmanındanda 2-2 berabere kalmıştı. Stamford Bridge’de 2 kez geriye düştükleri maçtan 1 puan ile ayrılmayı başardılar. Son 3 maçlık süreçte 5 puan toplayan Everton’da moraller yerinde. Bu hafta ise Goodison Park’da Tottenham’ı konuk edecekler. Everton’ın kümede kalma yolunda alacağı her puanın önemi büyük. Maç öncesinde Everton’da golcü Dominic Calvert Lewin’in sakatlığı sürüyor.

Antonio Conte Görevden Alındı

Tottenham, Premier Lig’de milli araya puan kaybı ile girdi. Ligin son sırasında yer alan Southampton’a konuk olan Londra ekibi mücadeleden 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Son sıradaki rakibine karşı 2 puan bırakan Tottenham’da teknik direktör Antonio Conte’nin görevine son verildi. Premier Lig’de son 3 maçta tek galibiyet alabilen Tottenham’ın ilk 4 yarışında da işi pek kolay gözükmüyor. Bu hafta Goodison Park’da Everton’a konuk olacak Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Richarlison, Ben Davies ve Ryan Sessegno’nun sakatlıkları bulunuyor.

Everton – Tottenham Maç Bilgileri

Everton – TottenhamMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da golcü Dominic Calvert Lewin’in sakatlığı sürüyor. Tottenham’da Rodrigo Bentancur, Richarlison, Ben Davies ve Ryan Sessegno’nun sakatlıkları bulunuyor.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Ben Davies, Clement Lenglet, Cristian Romero, Emerson Leite, Eric Dier, Oliver Skipp, Pierre-Emile Höjbjerg, Dejan Kulusevski, Heung Min Son, Harry Kane

İddaa Tahmini

Tottenham, Premier Lig’de oynadığı son maçta Southampton deplasmanından 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Son sıradaki rakibine karşı galibiyet alamadılar. Bu sonucun ardından Conte’nin görevine son verildi. Everton ise milli maç arasından önceki hafta Chelsea deplasmanında 2-2 berabere kaldı. 2 kez geriye düştükleri maçta 1 puan almayı başardılar. Son 3 maçtır da Premier Lig’de mağlubiyet yaşamadıklarını belirtelim. Everton’dan Goodison Park’da puan bekliyorum. Tottenham karşısında iyi direnç gösterirler ve puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.46

intobet Oranı: 10 (ç), Oran 1.67

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, 10 kişi kaldığı maçta 1 puan almayı başardı. Tottenham ile 1-1 berabere kaldılar.