İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Chelsea İddaa Tahmini 02.05.2023

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kazanamayan Arsenal evinde, Chelsea ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Arsenal ile Chelsea zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 1.70, beraberlik tercihinin 4.10, Chelsea galibiyetinin ise 5.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde kampanyalar devam ediyor. Arsenal kazanır seçeneğine özel oran kampanyası ile 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Arsenal 4 Maçtır Kazanamıyor

Arsenal, Premier Lig’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta Etihad’da Manchester City’e konuk olan Londra ekibi, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu mağlubiyetin ardından avantajı kaybettiler. Manchester City hafta sonu Fulham deplasmanında kazanınca, Arsenal 2. Sıraya geriledi. Mikel Arteta’nın ekibi bu hafta derbide Chelsea ile karşılaşacak. Arsenal adına son derece önemli bir maç. 3 puan almaktan başka şansları yok diyebiliriz. Maç öncesinde Arsenal’da Tekehiro Tomiyasu ve Mohamed El Neny sakat olan isimler.

Chelsea Yokları Oynuyor

Chelsea’de kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Brentford’u konuk eden Maviler, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kötü bir performans gösteren Frank Lampard’ın ekibi Premier Lig’de galibiyet arıyor. En son Mart ayında 3 puan alabilen Chelsea, Premier Lig’de üst üste 6 maçtır puan kaybı yaşıyor. Son 3 maçta ise puan almayı başaramadılar. 12. Sıraya kadar gerileyen Chelsea’nin işi son derece zor. Londra derbisinde bu hafta Arsenal’a konuk olacaklar ve puan almalarını beklemiyorum. Maç öncesinde Chelsea’de Armando Broja’nın sakatlığı sürüyor.

Arsenal – Chelsea Maç Bilgileri

Arsenal – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Tekehiro Tomiyasu ve Mohamed El Neny sakat olan isimler. Chelsea’de Armando Broja’nın sakatlığı sürüyor.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Rob Holding, Kieran Tierney, Granit Xhaka, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Reece James, Cesar Azpilicueta, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Enzo Perez, Mason Mount, Mateo Kovacic, Raheem Sterling, Kai Havertz, Joao Felix

İddaa Tahmini

Arsenal’da moraller bozuk. Geçen hafta Manchester City deplasmanında 4-1 kaybeden Arsenal, liderliği de kaptırdı ve 2. Sıraya geriledi. Son 4 maçını da kazanamayan Arsenal’ın şampiyonluk umutları zora girdi. Chelsea ise haftalardır galibiyet alamıyor. Frank Lampard yönetiminde de kötü sonuçlar alıyorlar. Son maçta Brentford’a 2-0 kaybettiler. Arsenal derbide favori olan taraf. Mikel Arteta’nın ekibi kazanır ve kötü gidişatı sona erdirir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, Londra derbisinde gülen taraf oldu. Emirates’de konuk ettikleri Chelsea’yi 3-1 mağlup ederek moral buldular.