İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Real Madrid İddaa Tahmini 02.05.2023

İspanya La Liga’da Salı gününün son maçı. Real Madrid deplasmanda, Real Sociedad’ın konuğu olacak. Mücadele saat 23.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Real Sociedad ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Real Sociedad kazanır 2.45, beraberlik 3.45, Real Madrid kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış. 

Real Sociedad’dan 3 Puan

Real Sociedad, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. El  Sadar’da Osasuna’ya konuk olan Bask ekibi, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Son haftalarda önemli puanlar toplayan Imanol’un öğrenciler, La Liga’da 4. Sıradaki yerini koruyor. Villarreal’in 5 puan önündeler ve ilk 4 adına önemli bir avantaja sahipler. Bu hafta içi ise Anoeta’da Real Madrid karşısında puan arayacaklar. Maç öncesinde Real Sociedad’da Martin Merquelanz ve Umar Sadıq sakat olan isimler.

Real Madrid’de Önemli Eksik

Real Madrid, La Liga’da son haftalarda istikrarsız sonuçlar alıyor. Son 5 maçta 2 kez mağlup olan Real Madrid, geçtiğimiz hafta sonu Santiago Bernabeu’da 3 puan almayı başardı. Konuk ettikleri Almeria’yı 4-2 ile geçtiler ve 2. Sıradaki yerini korudular. Karim Benzema ve Rodrygo’nun golleriyle 3 puanı alan Real Madrid, bu hafta içi Anoeta’da Real Sociedad ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Real Madrid’de Vinicius Junior ve Eduardo Camavinga kart cezalısı. Ferland Mendy ise sakat.

Real Sociedad – Real Madrid Maç Bilgileri

Real Sociedad – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Martin Merquelanz ve Umar Sadıq sakat olan isimler. Real Madrid’de Vinicius Junior ve Eduardo Camavinga kart cezalısı. Ferland Mendy ise sakat.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, David Silva, Mikel Merino, Mikel Oyarzabal, Alexander Sörloth

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, Nacho Hernandez, David Alaba, Federico Valverde, Dani Ceballos, Marco Asensio, Toni Kroos, Rodrygo, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, geçen hafta Bernabeu’da konuk ettiği Almeria’yı 4-2 mağlup etti. Benzema attığı gollerle Real Madrid’e galibiyeti getiren isimdi. Bir önceki hafta ise Girona’dan 4 gol yemişlerdi. Real Madrid’in savunması son haftalarda pek güven vermiyor. Real Sociedad ise Osasuna deplasmanında 3 puanı kaptı. Osasuna karşısında 2-0 kazandılar. Anoeta’da gollü bir maç beklentim var. Tercihimi 2.5 gol üstünden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.69

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.96

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Anoeta’da gülen taraf Real Sociedad oldu. Real Madrid’i 2-0 ile geçen Bask ekibi, Şampiyonlar Ligi umutlarını arttırdı.