İddaa Tahminleri ve Analizleri

Freiburg Leipzig İddaa Tahmini 02.05.2023

2 Mayıs Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te, Freiburg ile Leipzig kozlarını paylaşacak. Almanya DFB Kupası Yarı Final karşılaşmasına, Europa-Park Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Freiburg galibiyetine 3.59, beraberliğe 3.59, Leipzig galibiyetine ise 2.06 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.01, 2.5 Alt 1.84 oran kazandırıyor.

Freiburg Galibiyetlerine Devam Etti

Almanya DFB Kupası’nın yarı finalisti Freiburg, Almanya Bundesliga’da 3 haftadır aldığı üst üste galibiyetler ve sezon genelindeki başarısıyla dikkat çekti. 30 haftayı 16 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Christian Streich’in öğrencileri, son 4 haftaya liderin 6 puan gerisinde giriyor. Son 3 hafta Werder Bremen, Schalke 04 ve Köln karşısında üst üste galibiyetlere imza atan ev sahibi, attığı 6 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Kupa serüveninde ise son olarak lider Bayern Münih’i elemeyi başardılar. Sezonun sürpriz takımları arasında yer alan Freiburg, kupa şansını kaçırmak istemiyor. Ev sahibi ligde Leipzig karşısına deplasmanda çıkmış ve 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamamıştı.

Leipzig Yeniden Yükselişte

Almanya Bundesliga’da 30. haftayı galibiyetle kapatan bir diğer yarı finalist ise Leipzig oldu. İç sahada ağırladığı Hoffenheim karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan konuk ekip, 5. sıradaki yerini korumayı başarırken, Bayer Leverkusen deplasmanında alınan 2-0’lık mağlubiyeti unutturdu. Son 4 haftanın 3’ünde kazanan Marco Rose ve öğrencileri, Almanya DFB Kupası’nda ise finale bir adım uzaklıkta. Çeyrek Final eşleşmesinde Dortmund’u 2-0 mağlup etmeyi başaran Leipzig, iki kulvarda birden etkili oldu. Sezonun son haftalarında yükselişe geçen konuk ekip, ligde zorlanmadan mağlup ettiği Freiburg’a karşı deplasmanda galibiyet arayacak. Marco Rose ve öğrencileri sahadan final biletiyle ayrılmak istiyor.

Freiburg – Leipzig Maç Bilgileri

Freiburg – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Kiliann Sildillia, Maximilian Eggestein, Kevin Schade, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Marcel Halstenberg, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Amadou Haidara, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

İddaa Tahmini

Almanya DFB Kupası’nda şampiyonluğa adım adım yaklaşan Freiburg ve Leipzig, final bileti için karşı karşıya geliyor. İki takımda Bundesliga’nın son haftalarında iyi performanslar sergiledi. Rotasını tamamen kupa şampiyonluğuna çeviren iki formda takımın, karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, kazanan Leipzig oldu. Konuk ekip rakibine 5 golle üstünlük kurarken, Freiburg ise taraftarı önünde sadece 1 gol bulabildi. Kazananları tebrik ederiz.