İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Sassuolo İddaa Tahmini 03.05.2023

Lazio iç sahada Sassuolo‘yu konuk edecek. 3 Mayıs Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesi, Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Lazio galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.10, Sassuolo galibiyetine ise 4.85 oran belirlemiş durumda.  İddaa ise ev sahibine 1.47, beraberliğe 3.43, konuk ekibe ise 4.33 oran veriyor.

Lazio Derbiyi Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nde mucize bir şampiyonluk arayan Lazio, son 2 haftada aldığı üst üste mağlubiyetlerle, şampiyonluk hayallerine veda etti. Lider Napoli’nin 20 puan gerisine kadar gerileyen Sarri ve öğrencileri, önce Torino’ya iç sahada ardından İnter’e deplasmanda kaybetti. 2. sıradaki yerini korumaya devam etseler de, Napoli son 6 matan 1 puan alması halinde dahi şampiyonluğunu ilan edecek. Lazio son 6 hafta 2. sıradaki yerini korumak için mücadele edecek. 8 maçlık yenilmezlik serisinin ardından üst üste darbeler alan Lazio, bu hafta Sassuolo karşısında puan kayıplarına son vermek istiyor. Ev sahibi kalesinde gördüğü 24 golle, liderin ardından ligin en iyi savunma performansını sergiledi.

Sassuolo Evinde Kazandı

Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta bir geri dönüş galibiyetine imza attı. İç sahada ağırladığı Empoli karşısında devre arasına 1-0 geride giren konuk ekip, ikinci yarıda 10 kişi kalmasına rağmen geri döndü ve sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. 32 hafta sonunda 12. galibiyetine, son 9 haftada ise 6. galibiyetine imza atan Sassuolo, ligin son 6 haftasına girilirken, 43 puanla 11. sırada yer alıyor. Düşme hattından uzak, rahat bir konumda yoluna devam eden konuk ekip, son haftalarda prestij mücadelesi veriyor olsa da, sürpriz galibiyetlere imza attı. Bu hafta Lazio deplasmanına konuk olacak olan Sassuolo, ligde bir kez daha kazanmak istiyor.

Lazio – Sassuolo Maç Bilgileri

Lazio – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio cephesinde karşılaşma öncesi Alessio Romagnoli kart cezalısı. Sassuolo’da ise Maxime Lopez ve Andrea Pinamonti kart cezalısı

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Nicolo Casale, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Pedro.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Rogerio, Martin Erlic, Kiriakopoulos, Nedim Bajrami, Davide Frattesi, Matheus, Pedro Obiang, Armand Lauriente, Gregoire Defrel.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde derbi mağlubiyetini unutturmak isteyen Lazio, evinde hedefsiz Sassuolo’yu konuk edecek. 2. sıradaki yerini bitime 5 hafta kala korumak isteyen Lazio, sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio iç sahada Sassuolo engelini zorlanmadan geçti. Ev sahibi 2 golle galip gelmeyi başarırken, maç boyunca kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.