İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Roma Maç Tahmini 03.05.2023

3 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Monza ile Roma karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Rexbet, Monza galibiyetine 3.55, beraberliğe 3.25, Roma galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Monza’da Moraller Yüksek

İtalya Serie A Ligi’nin 32. haftasında Spezia deplasmanına konuk olan Monza, Patrick Ciurria ve Carlos Augusto’nun golleriyle kazandı. Evine 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran Monza, 3 haftadır üst üste aldığı galibiyetlerle dikkat çekiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk kez mücadele etmesine karşın, ilk 32 haftada sürpriz sonuçlara imza atmayı başaran Raffaele Palladino’nun öğrencileri, son 6 haftaya girilirken 10. sırada yer alıyor. Düşme tehlikesini tamamen atlatan ev sahibi, artık üst sıralar için mücadele edecek. Son 3 haftada İnter, Fiorentina ve Spezia karşısında kritik galibiyetlere imza atan Monza, çok formda ve moralli.

Roma Galibiyet Peşinde

Roma üst üste puan kayıpları yaşadı. Jose Mourinho ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nden yarı final biletiyle dönerken, İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta derbilerden galibiyet çıkaramadı. Üst üste 3 galibiyete imza atan Roma, seriyi Atalanta deplasmanında 3-1’lik mağlubiyetle kaybederken, geçtiğimiz hafta ise Milan ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Bitime 6 hafta kala 6. sıraya kadar gerileyen Roma, Şampiyonlar Ligi hedefinden uzaklaşıyor. Derbi fikstüründe aradığı galibiyeti bulamayan Roma, bu kez Monza deplasmanında galibiyet arayacak. Hala ligin iddialı takımları arasında yer alan konuk ekip, sezonun ilk yarısında rakibini 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı.

Monza – Roma Maç Bilgileri

Monza – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza’da karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Roma takımında Diego Llorente, Chris Smalling, Rick Karsdorp ve Nemanja Matic’in sakatlıkları devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Patrick Ciurria, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Matias Vina, Leonardo Spinazzola, Roger, Lorenzo Pellegrini, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Dybala.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç odluğu bu zorlu mücadelede, iki takımda son haftalarda hücum performanslarıyla dikkat çekti. Yükselişteki Monza ile toparlanmak isteyen Roma’nın, zorlu 90 dakikada skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma deplasmanda ilk yarıda 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, Monza rakibine 15 dakika içerisinde cevap vermeyi başardı ve skoru 1-1’e getirdi. Beraberlikle geçilen ilk yarının ardından, ikinci yarıda da eşitlik bozulmadı. Kazananları tebrik ederiz.