İddaa Tahminleri ve Analizleri

Stuttgart Frankfurt İddaa Tahmini 03.05.2023

3 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan Almanya DFB Kupası Yarı Final mücadelesinde, Stuttgart ile Frankfurt karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Mercedes-Benz Arena ev sahipliği yapıyor.

intobet, Stuttgart galibiyetine 2.34, beraberliğe 3.46, Frankfurt galibiyetine ise 3.07 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.98, 2.5 Alt 1.87 oran kazandırıyor.

Stuttgart 4 Maçtır Kaybetmiyor

Almanya Bundesliga’da kümede kalma mücadelesi devam eden Stuttgart, Almanya DFB Kupası’nda ise final için mücadele ediyor. Sebastian Hoeness’in göreve gelişiyle birlikte, ligdeki etkisini arttırmayı başaran ev sahibi, son 4 haftadan 8 puan topladı. Son olarak hafta sonu iç sahada Mönchengladbach’ı konuk eden Stuttgart, 2-1’lik galibiyetle birlikte, bitime 4 hafta düşme potasının üzerinde kalmaya devam etti. Averaj farkıyla düşme hattından uzak kalmayı başaran Stuttgart, son 4 hafta lig kaderini belirleyecek maçlara çıkacak. Almanya DFB Kupası’nda sırasıyla Dynamo Dresden, Arminia Bielefeld, Paderborn ve Nürnberg’i mağlup etmeyi başaran Stuttgart, bu kez ligde diş geçiremediği Franfkurt ile karşı karşıya gelecek.

Frankfurt Galibiyete Odaklandı

Frankfurt, Almanya Bundesliga’da galibiyete hasret kaldı. Son 9 haftanın tamamında puan kaybeden Oliver Glasner’in öğrencileri, Avrupa hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Şampiyonlar Ligi’ne vedasının ardından bir daha toparlanmayı başaramayan ve ligde son 4 haftaya hedefsiz giren Frankfurt, rotasını tamamen Almanya DFB Kupası’na çevirdi. Yarı finalist olarak Stuttgart deplasmanına konuk olacak olan Frankfurt, ligde yaşadığı zor günlere kupa galibiyetiyle son vermek istiyor. Avrupa için tek şansı kupa zaferi olan Frankfurt, bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Stuttgart – Frankfurt Maç Bilgileri

Stuttgart – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Philipp Max, Evan Ndicka, Kristijan Jakic ve Hrvoje Smolcic’in sakatlıkları devam ediyor.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Chris Führich, Atakan Karazor, Dan-Axel Zagadou, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Christopher Lenz, Sebastian Rode, Lucas Melo, Daichi Kamada, Djibril Sow, Makoto Hasebe, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da küme düşmeme mücadelesi veren Stuttgart ve 9 maçtır kazanamayan Frankfurt, DFB Kupası’nda karşı karşıya gelecek. Yarı final eşleşmesinde galibiyeti hedefleyen iki takımında, mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt deplasmanda kabusa son verdi. Konuk ekip 10 kişi kalan Stuttgart karşısında 3 golle galibiyete uzanırken, Stuttgart ise taraftarı önünde fileleri 2 kez havalandırmasına karşın, mağlup olmaktan kurtulamadı.