İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Real Betis İddaa Tahmini 04.05.2023

İspanya La Liga’da haftanın kapanış maçı. Real Betis deplasmanda, Athletic Bilbao’nun konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Athletic Bilbao ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Athletic Bilbao kazanır 1.72, beraberlik 3.90, Real Betis kazanır ise 4.85 olarak açıklanmış.

Athletic Bilbao’dan 1 Puan

Athletic Bilbao, La Liga’da geçtiğimiz hafta Mallorca’nın konuğuydu. Ernesto Valverde’nin ekibi 1-0 geriye düştüğü maçta Inaki Williams’ın uzatma dakikalarında attığı golle maçı 1-1 tamamladı ve 1 puanın sahibi oldu. Bask ekibi bir önceki hafta ise Sevilla’ya 1-0 kaybetmişti. La Liga’da oynadığı son 2 maçta 5 puan kaybeden Athletic Bilbao, bu hafat San Mames Barria’da Real Betis’i konuk edecek. Avrupa umutlarını devam ettirmek isteyen Athletic Bilbao’nun kazanması halinde rakibinin üzerine çıkacağını belirtelim. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Inigo Martinez ve Jon Morcillo’nun sakatlıkları sürüyor.

Real Betis 3 Maçtır Kazanamıyor

Real Betis, son haftalarda La Liga’da üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Camp Nou’da Barcelona’ya konuk olan Real Betis, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 3 maçtır kazanamayan Real Betis’de moraller bozuk. Bu hafta San Mames Barria’da konuk olacakları Athletic Bilbao’nun 2 puan önündeler. Avrupa umutlarını devam ettirme adına bugün kazanmaları son derece önemli. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Edgar Gonzalez kart cezalısı. Nabil Fekir’in ise sakatlığı devam ediyor.

Athletic Bilbao – Real Betis Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Inigo Martinez ve Jon Morcillo’nun sakatlıkları sürüyor. Real Betis’de Edgar Gonzalez kart cezalısı. Nabil Fekir’in ise sakatlığı devam ediyor.

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Mikel Vesga, Raul Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Real Betis, geçen hafta sonu lider Barcelona deplasmanında direnemedi. Rakibine 4-0 kaybeden Real Betis’de moraller bozuk. Galibiyet hasretleri ise 3 maça çıktı. Athletic Bilbao ise geçen hafta Mallorca ile yenişemedi. Son dakika golüyle 1 puanı zor kurtardılar. Her iki takımda kümede kalma mücadelesi veriyor. Hem Athletic Bilbao’dan hem de Real Betis’den gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Athletic Bilbao’da puan kayıpaları devam etti. Real Betis, San Mames Barria’da tek golle 1-0 kazandı ve Avrupa umutlarını sürdürdü.