İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Mallorca Bahis Tahmini 04.05.2023

İspanya La Liga’da orta sıralarda yer alan Girona iç sahada, Mallorca’yı ağırlayacak. Mücadele saat 20.30’da start alacak ve S SPORT 2 kanalından yayınlanacak.

Girona ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Girona kazanır 2.22, beraberlik 3.25, Mallorca kazanır ise 3.55 olarak açıklanmış. 

Girona Dikkat Çekiyor

Girona, La Liga’da son haftalarda dikkat çekici galibiyetler almaya başladı. 2 hafta önce Montilivi’de Real Madrid’i konuk eden Girona, sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Castellanos’un 4 gol attığı maçta 3 puan almayı başaran Michel’in ekibi, geçtiğimiz hafta ise Sevilla deplasmanından 2-0’lık galibiyet ile döndü. Castellanos yine golünü attı ve dikkat çekmeye devam etti. Son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Girona’da moraller yerinde. Bu hafta ise Mallorca’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Girona’da Borja Garcia, Yangel Herrera ve Ibrahima Kebe sakat olan isimler.

Mallorca 2 Puan Bıraktı

Mallorca, La Liga’da geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldı. Kang İn Lee’nin golüyle öne geçmeyi başaran Mallorca, uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle 1 puana razı oldu. Bir önceki hafta ise Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e 3-1 kaybetmişlerdi. Son 2 maçında 5 puan bırakan Javier Aguirre’nin öğrencileri, bu hafta Girona deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Mallorca’da Giovanni Gonzalez’in sakatlığı devam ediyor.

Girona – Mallorca Maç Bilgileri

Girona – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Borja Garcia, Yangel Herrera ve Ibrahima Kebe sakat olan isimler. Mallorca’da Giovanni Gonzalez’in sakatlığı devam ediyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Martin Valjent, Antonio Raillo, Copete, Jaume Costa, Clement Grenier, Dani Rodriguez, Rodrigo Battaglia, Angel Rodriguez, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Girona La Liga’da oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrıldı. Real Madrid’i 4-2 ile geçen Girona, geçen hafta ise Sevilla deplasmanında 2-0 kazandı. Çıkışa geçmeyi başaran Michel’in ekibi Mallırca karşısında da maçın favorisi. Mallorca ise geçen hafta Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldı. Uzatma dakikalarında yedikleri golle 2 puan bıraktılar. Girona deplasmanında bu hafta işleri zor. Girona’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona, galibiyet serisini devam ettirdi. Montilivi’de konuk ettikleri Mallorca’yı 2-1 mağlup ettiler ve üst üste 3. galibiyetini aldılar.