İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Espanyol İddaa Tahmini 04.05.2023

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Espanyol deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Sevilla ile Espanyol zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Sevilla galibiyetinin 1.90, beraberlik tercihinin 3.55, Espanyol galibiyetinin ise 4.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Sevilla 5 Maç Sonra Kaybetti

Sevilla, geçtiğimiz hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettiği Girona karşısında puan alamadı. İyi oynadıkları maçtan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Sevilla, beklnemedik bir kayıp yaşadı diyebiliriz. Yeni hocası Jose Luis Mendilibar yönetiminde ilk mağlubiyetini alan Sevilla’nın La Liga’da 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Bu hafta içi ise Espanyol ile karşı karşıya gelecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Sevilla’da Marcao ve Joan Jordan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Espanyol Tek Golle Kazandı

Espanyol, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahaa Getafe’yi konuk eden Luis Garcia’nın öğrencileri sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Espanyol’a 3 puanı getiren gol ise Joselu’dan geldi. La Liga’da aylar sonra 3 puan sevinci yaşayan Espanyol, 8 maçlık kötü gidişata da son vermiş oldu. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Espanyol, bu hafta Sevilla deplasmanında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Espanyol’da golcü Martin Braithwaite kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Sevilla – Espanyol Maç Bilgileri

Sevilla – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Marcao ve Joan Jordan’ın sakatlıkları devam ediyor. Espanyol’da golcü Martin Braithwaite kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Sevilla, La Liga’da 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçen hafta içi Girona’ya iç sahada 2-0 kaybettiler. Bu hafta ise Espanyol ile karşı karşıya gelecekler. Espanyol ise La Liga’da aylar sonra 3 puan sevinci yaşadı. Getafe’yi 1-0 mağlup ettiler ve kümede kalma umutlarını arttırdılar. Sevilla maçın favorisi. Espanyol karşısında kazanarak Girona mağlubiyetini telafi ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, bu kez taraftarı önünde hata yapmadı. Düşme hattındaki Espanyol’u 3-2 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar.