Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Ankaragücü İddaa Tahmini 03.05.2023

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Başakşehir evinde, Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Başakşehir Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Başakşehir kazanır 2.00, beraberlik 3.75, Ankaragücü kazanır ise 4.00 olarak açıklanmış. Karşılaşmada en az 3 gol olmasına Bets10 sitesinde özel oran ile 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Başakşehir Maçın Favorisi

Başakşehir, Süper Lig’de oynadığı son maçta Giresunspor deplasmanından 3 puan ile dönmüştü. Karadeniz ekibi karşısında 4-2 kazanan Başakşehir, uzun bir aradan sonra deplasmanda 3 puan sevinci yaşadı. Geçtiğimiz hafta ise Hatayspor karşısında hükmen 3-0 kazandılar. Türkiye Kupası yarı finalinde Ankaragücü’nü konuk edecek olan Emre Belözoğlu’nun ekibi bir önceki turda Galatasaray deplasmanında 3-2 kazanarak yarı finale adını yazdırmıştı. Ankaragücü karşısında da maçın ve turun favorisiler. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Eden Karzev ve Stefano Okaka’nın sakatlıkları devam ediyor.

Ankaragücü Avantaj Peşinde

Ankaragücü, Tolunay Kafkas yönetiminde Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldılar. Son 3 maçta 7 puan toplayan Sarı Lacivertliler, düşme hattının 8 puan üzerinde yer alıyor. Türkiye Kupası’nda yarı final maçında Başakşehir’e konuk olacak olan Ankaragücü, bir önceki turda Trabzonspor’u 3-1 ile geçerek yarı finale çıkan taraf olmuştu. Maç öncesinde Ankaragücü’nde Enock Kwateng ve Uros Radakovic’in sakatlıkları sürüyor.

Başakşehir – Ankaragücü Maç Bilgileri

Başakşehir – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Eden Karzev ve Stefano Okaka’nın sakatlıkları devam ediyor. Ankaragücü’nde Enock Kwateng ve Uros Radakovic’in sakatlıkları sürüyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Lucas Biglia, Mahmut Tekdemir, Daniel Aleksic, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Joao Figueiredo

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Başakşehir, turun favorisi. Bir önceki turda Galatasaray deplasmanında 3-2 kazanarak yarı finalin yolunu tuttular. Süper Lig’de oynadıkları son maçta ise Giresunspor’u 4-2 ile geçmişlerdi. Ankaragücü ise Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldılar. Özellikle Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ve Trabzonspor gibi güçlü rakipleri elemeyi başardıklarını belirtelim. Ali Sowe, Başakşehir adına ciddi bir tehdit. Gollü bir karşılaşma olacağın düşünüyorum. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, 10 kişi kaldığı maçta kazanmayı başardı. Ankaragücü’nü 1-0 mağlup ederek final için avantaj yakaladılar.