sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.05.2023

İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftaya girilirken, 4 Mayıs Perşembe günü sahne alacak maçları, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Empoli – Bologna: KGVAR, 1.67 (iddaa) – 1.95 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 4 Mayıs Perşembe akşamı Türkiye saat ile 21:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli ile Bologna kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi’nin 32. haftasında Sassuolo deplasmanına konuk olan Empoli, devre arasına Nicolo Cambiaghi’nin golüyle 1-0 önde girmeyi başarırken, ikinci yarıda skoru koruyamadı. 74. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden Sassuolo karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamayan Empoli, son 3 haftayı üst üste mağlubiyetlerle kapatırken, son 4 haftanın tamamında ise puan kaybetti. Cremonese, İnter ve Sassuolo karşısında mağlup olan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, kalesinde gördüğü 6 gole karşılık, rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildi. Küme düşme hattının 5 puan üzerinde yer alan Empoli, son 6 haftada ligde kalma savaşı verecek. Bologna, İtalya Serei A Ligi’nde ilk 32 haftayı 12 galibiyet, 9 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bıraktı. Topladığı 45 puanla ligin 8. sırasında kendisine yer bulan konuk ekip, bitime 6 hafta kala üst sıra takibini sürdürüyor. Son 3 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramasa da, sadece Hellas Verona’ya karşı kaybeden Thiago Motta’nın öğrencileri, Milan ve Juventus ile evinde 1-1 berabere kaldı. Attığı 41 gole karşılık, kalesine 40 gole izin veren konuk ekip, Motta önderliğinde iyi bir sezon geçiriyor. Son 7 haftada sadece 1 kez mağlup olan Bologna, galibiyet hasretine Empoli deplasmanında son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır kazanamayan Empoli ile 3 haftadır puan kaybeden Bologna karşı karşıya gelecek. Alt sıralardan kurtulmak isteyen ev sahibi ve üst sıralara yetişmek için mücadele eden konuk ekibin, mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Udinese – Napoli: MS 2, 1.56 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; Udinese evinde Napoli’yi ağırlayacak. İtalya Serie A Ligi’nin 33. hafta mücadelesi, 4 Mayıs Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun sonuna doğru yaklaşılırken, küme düşme hattından uzak kalmayı başaran Udinese, rehavete kapıldı. Son 5 haftanın 4’ünde puan kaybı yaşayan Andrea Sottil’in öğrencileri, bu süreçte sadece küme düşme hattındaki Cremonese’ye karşı iç sahada galip gelmeyi başarabildi. Geri kalan 4 haftada 3 yenilgi, 1 beraberlik alan ev sahibi, kalesinde gördüğü 9 gole karşılık ise rakip filelere 5 gol gönderdi. 42 puanda kalarak 13. sıraya kadar gerileyen Udinese, küme düşme hattının 15 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Maç kazanmakta zorlansalar da, iç sahada 6 haftadır mağlup olmadıklarını belirtelim. Lideri evinde ağırlayacak olan Udinese, seriyi galibiyetle taçlandırmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 32. haftasında taraftarı önüne şampiyonluk için çıkan Napoli, Salernitana engeline takıldı ve şampiyonluğu bir hafta daha erteledi. İç sahada rakibine müthiş bir baskı kuran Luciano Spalletti’nin öğrencileri, Mathias Olivera’nın golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, dakikalar 84. gösterdiğinde Dia’nın müthiş golüyle galibiyeti kaçırdılar. Son 6 haftadan 1 galibiyet çıkarması halinde 33 yıllık şampiyonluk hasretine son verecek olan Napoli, bu hafta Udinese deplasmanında galibiyet arayacak. Salernitana karşısında yaşanan puan kaybına rağmen, Napoli hala Serie A Ligi’nin en iyi futbolunu sergilemeye devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, bu hafta Udinese deplasmanında kazanması halinde, 33 yıl sonra şampiyonluğunu ilan edecek. Napoli bitime 6 hafta kala kazanarak, erken bir şampiyonluk bu sezonki başarısın taçlandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.60

intobet Bahis Oranı: 3.51