Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 07.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe deplasmanda, düşme hattındaki Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadele Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Giresunspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Giresunspor kazanır 6.27, beraberlik 4.90, Fenerbahçe kazanır ise 1.52 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile Fenerbahçe galibiyetine 1’e 10.00 oran veriyor.

Giresunspor Düşme Hattında

Giresunspor’da teknik direktör Hakan Keleş’in görevine son verildi. Geçtiğimiz hafta İstanbulspor deplasmanına konuk olan ve rakibine 1-0 kaybeden Giresunspor’da fatura Hakan Keleş’e kesildi. Takımın başına ise İrfan Buz’un getirildiğini belirtelim. Süper Lig’de düşme hattında yer alan Giresunspor’da işler yolunda gitmiyor. Son 10 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Karadeniz ekibi, bu hafta Fenerbahçe’yi konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Kadıköy’de 2-1 kazanmışlardı ama bu kez işleri daha zor. Maç öncesinde Giresunspor’da Vukan Savicevic ve Alexis Perez’in sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe’den 3 Puan

Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu önemli bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Sivasspor deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile döndüler. İrfan Can Kahveci’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmalarına rağmen iyi bir direnç gösterdiler ve haftayı galibiyet ile geçtiler. Lider Galatasaray’ın mağlup olduğu haftada kazanan Fenerbahçe, aradaki puan farkını 3’e indirdi ve şampiyonluk umutlarını sürdürdü. Süper Lig’de bu hafta ise düşme hattındaki Giresunspor’un konuğu olacaklar. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Willian Arao ve İrfan Can Kahveci kart cezalısı. Altay Bayındır ile Lincoln’de sakat olan isimler.

Giresunspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Giresunspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 19.00’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Giresunspor’da Vukan Savicevic ve Alexis Perez’in sakatlıkları devam ediyor. Fenerbahçe’de Willian Arao ve İrfan Can Kahveci kart cezalısı. Altay Bayındır ile Lincoln’de sakat olan isimler.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Talha Ulvan, Erol Can Akdağ, Alexis Perez, Robert Mejia, Serginho, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Luan Peres, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, İsmail Yüksek, Diego Rossi, Arda Güler, Enner Valencia, Joao Pedro

İddaa Tahmini

Giresunspor’da Hakan Heleş ile yollar ayrıldı ve takımın başına İrfan Buz getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıkacak olan Giresunpsor, Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta konuk oldukları İstanbulspor deplasmanında 1-0 kaybettiler. Fenerbahçe ise Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını arttırdı. Geçen hafta Sivasspor deplasmanında 3-1 kazanan Fenerbahçe, lider Galatasaray ile puan farkını 3’e indirdi. Fenerbahçe’nin kazanması gereken bir maç. Jesus’un ekibi düşme hattındaki rakibi karşısında kazanarak umutlarını sürdürür.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.33

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Giresunspor ile 1-1 berabere kaldılar ve şampiyonluk umutları artık iyice azaldı.